Colors: Orange Color

0
0
0
s2smodern
mei-dec    Webinar-cyclus 'Water in de circulaire economie'
vanaf sept   KNW WaterPodcast serie - nieuw!
15 okt Terugblik Webinar 6: 'Nieuwe grondstoffen'
3 nov Terugblik Webinar CoP B&O: Trots op ons Waterbeheer - successen uit de praktijk
5 nov   Terugblik Webinar 'Calamiteiten in persleidingen'
5 nov Terugblik Webinar 7: 'Governance en gedrag'
19 nov   Terugblik Talk Show: Team work in project S2TAB in Ethiopia
20 nov   KNW Waternetwerk: ALV 2020
20 nov   Prijsuitreiking: Waternetwerk Scriptieprijzen en MBO-prijs 2020
23-27 nov   Webinars Waterkwaliteit
17 dec Webinar 8: 'Water in de circulaire economie - en hoe nu verder?'
2021
voorjaar   KNW Event 'Meerwaarde door Verbinding'
18-19 mei   Fitterijwedstrijden: UK Drilling & Tapping Competition in Birmingham
     

Voor deze events gelden de algemene voorwaarden van KNW

0
0
0
s2smodern

Webinar-cyclus 'Water in de circulaire economie' door KNW Waternetwerk ism Aqua Minerals, Energie- en Grondstoffenfabriek, KWR, Platform WOW en STOWA. Acht webinars over actuele deelthema's, verspreid over de periode juni tot december 2020.

0
0
0
s2smodern

"Naast techniek zijn governance en gedrag cruciaal om veranderingen te realiseren." Hoe je dat doet? Praktische inzichten en voorbeelden werden gedeeld in Webinar 7 in de cyclus 'Water in de circulaire economie' - lees verder voor een terugblik.

0
0
0
s2smodern

Uit afvalwater kunnen grondstoffen teruggewonnen worden, met toepassingen voor oa bioplastics, papier, bouwstoffen voor asfalt en kunstmest. In het Webinar 'Nieuwe grondstoffen' ism STOWA werden recente ontwikkelingen gedeeld rond oa Kaumera en bioplastics. Terugblik op webinar 6 in de cyclus 'Water in de circulaire economie'.

0
0
0
s2smodern

Nieuwe KNW WaterPodcast serie door Ide Opdam en Dave van Balkum (Jong KNW), met elke maand een gesprek met iemand uit de waterindustrie over een actueel waterthema.

0
0
0
s2smodern

KNW Themagroep Waterkwaliteit organiseert in de week van 23-27 november 2020 een serie webinars. Elke dag staat een ander waterkwaliteits thema centraal: van klimaatverandering, sloten en energietransitie, tot monitoring en grondwater. Dagelijks van 16:00-17:30 uur, meld je aan en doe ook mee!

0
0
0
s2smodern

Ivm corona zal de ALV van KNW Waternetwerk dit jaar online gehouden worden, op vrijdag 20 november 2020. KNW-leden kunnen zich nu aanmelden; deelnemers ontvangen een week van tevoren de ALV-stukken.

0
0
0
s2smodern

Het KNW Najaarsevent zou eind november plaatsvinden op verschillende buitenlocaties verspreid over het land, onder de titel 'Meerwaarde door Verbinding'. Ivm corona is het event uitgesteld naar voorjaar 2021.