Colors: Orange Color

logo KNW10

13 sept   Introductiedag 2019: Waterveiligheid in Noord-Holland
16 sept   KNW Excursie: Zeewering Petten en de Hondsbossche Duinen
18-20 sept   Studiereis Zürich ism Stadswerk
25 sept   Werkconferentie Nationaal Daken Plan
27 sept   Jong KNW: Flexwerken in Rotterdam, met aansluitend nazomerborrel (save the date)
10 okt   Workshop Calamiteiten in persleidingen - Het lek boven water!
31 okt   Seminar: Water in de 21e eeuw
26 nov   CoP Beheer en Onderhoud: Water in de stad
4-8 nov   Amsterdam International Water Week - AIWW 2019, met oa de Fitterijwedstrijden tijdens Aquatech Vakbeurs 2019
29 nov   KNW Najaarscongres 2019: Klimaat en Droogte
  

Voor deze events gelden de algemene voorwaarden van KNW

Introductiedag 2019 heeft als thema Waterveiligheid, met een excursie naar de zeesluizen bij IJmuiden én de Markermeerdijken. Benieuwd hoe onze hoogwaterbescherming in praktijk werkt, en hoe techniek, economie en veiligheid hand in hand gaan? Kom dan naar de introdag, georganiseerd door Jong KNW ism RWS, het NWT en Jong HHNK op vrijdag 13 september 2019. Tot dan!

Zürich is de 'meest duurzame stad ter wereld' volgens de 2016 Index Duurzame Steden. Welke keuzes heeft Zürich gemaakt op thema's als watermanagement en groene infrastructuur? 'Ambitieuze doelen kunnen alleen met een interdisciplinaire aanpak gerealiseerd worden.' Welke ideeën kunnen we mee terug nemen? Studiereis Zürich ism Stadswerk, 18-20 september 2019.

Green Deal Groene Daken heeft de resultaten van vier jaar samenwerking aangeboden aan Deltacommissaris Peter Glas. Dit krijgt een vervolg in het Nationaal Daken Plan, en de Werkconferentie ‘Groen reikt blauw de hand - Bouwen aan het dak van de toekomst'. Nieuwe partners zijn welkom om zich daarbij aan te sluiten - Werkconferentie op 25 september 2019 bij Waternet in Amsterdam.

We hebben uitgebreide transportsystemen voor ons drinkwater en afvalwater. Hoe zorgen we dat lekkages en leidingbreuken worden voorkómen en opgelost? Workshop en kennisdelen voor vakspecialisten - donderdag 10 oktober 2019 bij PWN in Heemskerk.

Hoe kunnen wij als Waterorganisaties samen met anderen vormgeven aan de samenleving in de 21e eeuw? Hoe voorkomen we bijvoorbeeld dat water een (politiek) strijdpunt wordt? Veranderende eisen en wensen vanuit de samenleving vragen om afstemming en samenwerking. Seminar KNW Waternetwerk en SDRG op donderdag 31 oktober 2019 in Leiden.

Wij maken gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als je onze site bezoekt, ga je akkoord met het gebruik hiervan.      Ik snap het