Colors: Orange Color

0
0
0
s2smodern
14 mei    Webinar 'Water in de circulaire economie - introductie'
4 juni Webinar 'Nutriënten, waardevolle grondstoffen'
5 juni Webinar 'PFAS en de waterketen'
11 juni Webinar Water & IT: Bouw Informatie Model, verder dan ontwerpen
25 juni Webinar 'Hergebruik van water, oplossing voor droogte?'
3 sept Webinar 'Energie uit water'
7-9 sept IWC | Conference on Sociohydrology
18 sept Jong KNW introdag
24 sept Webinar 'Industrie als belangrijke ketenpartner'
8 okt   Webinar 'Internationale ervaringen met anaërobe afvalwaterzuivering'
15 okt Webinar 'Nieuwe grondstoffen'
1-6 nov IWC | ISSM 2020 Conference on Subsurface Microbiology
3 nov CoP Beheer en Onderhoud: Trots op ons Waterbeheer - successen uit de praktijk
5 nov Webinar 'Governance en gedrag'
10-11 nov Fitterijwedstrijden: UK Drilling & Tapping Competition 2020 in Birmingham
27 nov KNW Najaarscongres 'Water in de circulaire economie'
17 dec Webinar 'Water in de circulaire economie - en hoe nu verder?'
     

Voor deze events gelden de algemene voorwaarden van KNW

0
0
0
s2smodern

Webinar-cyclus 'Water in de circulaire economie' door KNW Waternetwerk ism Aqua Minerals, Energie- en Grondstoffenfabriek, KWR, Platform WOW en STOWA. Zeven webinars met inspirerende kansen, praktijkvoorbeelden en uitdagingen voor de toekomst, in de aanloop naar het KNW Najaarscongres op vrijdag 27 november 2020.

0
0
0
s2smodern

KNW Themagroep Water&IT deelde ervaringen met het Bouw Informatie Model (BIM) en het gebruik ervan in de exploitatiefase. Wat zou dat opleveren voor de watersector? Eerste terugblik op het 11 juni webinar mmv Tjeerd Hermsen (Sweco).

0
0
0
s2smodern

Terugblik op het PFAS webinar voor de watersector, over o.a. risico's en de verwijdering van PFAS uit water en slib. Een geslaagd webinar over een zeer actueel thema, waaraan zo'n 100 deelnemers meededen. Lees verder voor de presentaties en een uitgebreide video terugblik.

0
0
0
s2smodern

Webinar over ambities, business case en wet- en regelgeving rond de terugwinning van nutriënten uit de afvalwaterketen, mmv de Energie- en Grondstoffenfabriek en AquaMinerals. Terugblik op webinar 2 in de cyclus 'Water in de circulaire economie'.

0
0
0
s2smodern

Webinar-cyclus 'Water in de circulaire economie' startte donderdagmiddag 14 mei met een introductie door drie sprekers vanuit STOWA, KWR en Waterschap Aa en Maas. Wat zijn de uitdagingen waar we voor staan? Terugblik op webinar 1 in de cyclus 'Water in de circulaire economie'.

0
0
0
s2smodern

De Nederlandse technologie voor anaërobe afvalwaterzuivering wordt inmiddels in veel landen toegepast. Wat zijn de ervaringen bij de implementatie van deze internationale projecten? KNW Themagroepen 'Anaerobic Circular Economy' en 'International Cooperation' - Webinar op donderdag 8 oktober 2020.

0
0
0
s2smodern

Themadag CoP Beheer en Onderhoud: 'Trots op (ons) waterbeheer, successen uit de praktijk'. We blikken terug op 5 jaar CoP en we kijken vooruit, met succesvolle voorbeelden, parallelsessies 'mens - techniek - informatie' en natuurlijk een veldbezoek. Dinsdag 3 november 2020 in Oirschot.