Colors: Orange Color

logo KNW10

21 feb KNW Debat: Vrouwen in Waterschapsbesturen
6 mrt Mentorprogramma kick-off nieuwe groep
7 mrt Zwaan-kleef-aan: Aanhaken bij internationale waterpartnerschappen
21 mrt   Lange termijn asset planning
8 apr KNW Excursie waterkering Petten
9-11 apr Studiereis naar Hidrostal Zwitserland
10 mei   KNW Voorjaarscongres 2019: Kunstmatige Intelligentie & Jubileum 10 jaar KNW
23 mei   Symposium: Sleutels tot succes bij klimaatadaptatie
voorjaar Seminar 'Beheersing van overstromingsrisico's vanuit juridisch perspectief'
  

Voor deze events gelden de algemene voorwaarden van KNW

KNW Vrouwen Waternetwerk organiseert een debat met vrouwelijke waterschaps-bestuurders en -lijsttrekkers, met oa een keynote door Tanja Klip, dijkgraaf ws Vallei en Veluwe - donderdagmiddag 21 februari 2019 in Apeldoorn.

Interactieve middag over de magnetische werking van internationale partnerschappen als WaterWorX en de Blue deal. Wat zijn de ervaringen met deze partnerschappen, en de mogelijkheden voor andere (markt)partijen om hierbij aan te haken? - donderdag 7 maart in Amersfoort.

Veel organisaties zijn bezig met lange termijn asset planning (LTAP). Op 21 maart delen we ervaringen van oa Hoogheemraadschap van Delfland en Waterschap de Dommel tijdens een OWNH bijeenkomst in Vlaardingen.

Studiereis 9-11 april 2019 naar pompenfabriek Hidrostal in Zwitserland, inclusief bezoek aan een waterkrachtcentrale waar de pompen in bedrijf zijn. Ook binnenkort pompen vervangen? Grijp dan deze kans om kennis te maken met een mooie pompenfabriek.

Kennis in de Regio organiseert voor vakspecialisten in Regio West een Workshop over Energie en Biogasbenutting. We zijn te gast bij de zuivering in Beverwijk - de datum wordt binnenkort bekendgemaakt.

logo KNW10

(advertentie)

Wij maken gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als je onze site bezoekt, ga je akkoord met het gebruik hiervan.      Ik snap het

Welkom op de nieuwe site van H2O/KNW!

Wil je een rondleiding of ga je liever gelijk aan de slag?

Neem een rondleiding      Ga gelijk aan de slag