Wateronderzoek richt zich niet alleen op humane medicijnen, maar ook op diergeneesmiddelen. Vormen deze stoffen een risico? Dit is een van de thema's tijdens Symposium WOKIV op 25 januari.

Werksessie: Diergeneesmiddelen

diergeneesmiddelenIn 2018 zal vanuit lopende onderzoekprojecten steeds meer bekend worden over diergeneesmiddelen in het milieu. Welke diergeneesmiddelen en -medicijnresten worden aangetroffen? Wat zijn de concentraties in grond- en oppervlaktewater? Vormen deze stoffen een risico? 

De workshop richt zich erop om te komen met een aantal concrete acties en aanbevelingen voor onderzoek, registratie en risicoanalyse. Mmv Joost Lahr (WUR) en Anja Derksen (AD eco advies)

Tijdens WOKIV - het 4e Symposium Waterkwaliteit op de Kaart - gaan we voorbeelden, veelbelovende technieken en initiatieven delen, en inspireren tot actie. Op het programma staan presentaties en 16 inspirerende werksessies. Kom ook en deel jouw ideeën!

Symposium wokIV - Waterkwaliteit op de kaart

  • Datum: donderdag 25 januari 2018
  • Tijd: 9:00-17:00 uur
  • Locatie: RWS-LEF Future Center in Utrecht

Details, programma en aanmelden
Symposium WOKIV - Waterkwaliteit op de Kaart

Organisatie
KNW Themagroep Waterkwaliteit

WOKIV a

logo KNW10

(advertentie)

Wij maken gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als je onze site bezoekt, ga je akkoord met het gebruik hiervan.      Ik snap het

Welkom op de nieuwe site van H2O/KNW!

Wil je een rondleiding of ga je liever gelijk aan de slag?

Neem een rondleiding      Ga gelijk aan de slag