Colors: Orange Color

Teams van Waternet en Waterbedrijf Groningen deden mee aan de fitterijwedstrijden in Birmingham, waar zij de 3e en 5e plaats wisten te veroveren. Dit najaar zijn de fitterijwedstrijden in Amsterdam, tijdens de Aquatech Vakbeurs. Meedoen? De inschrijving is nu geopend.

Ben jij ook nieuwsgierig naar de wondere wereld van wilde zeewieren? Op vrijdag 14 juni organiseert Jong KNW een netwerkmiddag met excursie naar vergeten planten van de zee, mét zeewier-proeverij en borrel.

Heb jij dit jaar je afstudeerscriptie afgerond op een wateronderwerp? Stuur je scriptie dan nu in, en maak kans op een van de Waternetwerk Scriptieprijzen 2019. De prijzen worden uitgereikt tijdens het KNW Najaarscongres op 29 november 2019.

Toepassingen van kunstmatige intelligentie in de watersector - wat is de stand van zaken? en wat kan het de watersector opleveren? OWNH bijeenkomst met een vervolg op het KNW Voorjaarscongres, door Themagroep Water & IT op 25 juni 2019 in Utrecht.

KNW Waternetwerk heeft diverse themagroepen, actieve deelnetwerken van mensen die kennis en ervaring uitwisselen in hun werkveld. Dat is interessant voor jezelf, en óók goed voor onze watersector. 'Door het delen van inzichten, succesvolle projecten en nieuwe ontwikkelingen versterken we de sector. Samen komen we verder.' TG Afvalwaterbehandeling zoekt momenteel versterking, iets voor jou?

Werk jij aan klimaatadaptatie? Nationaal Congres Klimaatadaptatie brengt betrokkenen vanuit verschillende werkvelden bij elkaar voor kennisdelen, inspiratie en actuele ontwikkelingen, met keuze uit 24 werksessies - donderdag 13 juni 2019 in Delft.

Wij maken gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als je onze site bezoekt, ga je akkoord met het gebruik hiervan.      Ik snap het