Colors: Orange Color

Ben jij ook nieuwsgierig naar de wondere wereld van wilde zeewieren? Op vrijdag 14 juni organiseert Jong KNW een ontdekkingsreis excursie naar vergeten planten van de zee, mét zeewier-proeverij en borrel.

Werk jij aan klimaatadaptatie? Nationaal Congres Klimaatadaptatie brengt betrokkenen vanuit verschillende werkvelden bij elkaar voor kennisdelen, inspiratie en actuele ontwikkelingen, met keuze uit 24 werksessies - donderdag 13 juni 2019 in Delft.

KNW Waternetwerk nodigt HBO- en WO-studenten uit om hun afstudeerscriptie in te sturen en daarmee kans te maken op de Waternetwerk Scriptieprijs 2019. De prijzen zullen worden uitgereikt tijdens het KNW Najaarscongres op 29 november 2019.

Green Deal Groene Daken heeft de resultaten van vier jaar samenwerking aangeboden aan Deltacommissaris Peter Glas. Dit krijgt een vervolg in het Nationaal Daken Plan, en de Werkconferentie ‘Groen reikt blauw de hand - Bouwen aan het dak van de toekomst'. Nieuwe partners zijn welkom om zich daarbij aan te sluiten - Werkconferentie op 25 september 2019 bij Waternet in Amsterdam

Wij maken gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als je onze site bezoekt, ga je akkoord met het gebruik hiervan.      Ik snap het