0
0
0
s2smodern

In oktober organiseert Wetskills twee Water Challenges in India - in Delhi en in Kerala - tijdens de grote Nederlandse handelsmissie. Focus ligt op innovatie in de nexus landbouw - water - gezondheidszorg. Meedoen aan deze unieke events? Wetskills heeft nog plaats voor enkele deelnemers!

handelsmissie india

Wetskills Water Challenges in India

Gekoppeld aan de handelsmissie, en het staatsbezoek dat in dezelfde periode plaatsvindt, worden twee Wetskills Water Challenges georganiseerd, in Dehli en in Kerala.

Deelnemers gaan in internationale, multidisciplinaire teams de uitdaging aan om creatieve oplossingen te vinden voor real-life water cases. De cases worden aangedragen door bedrijven en organisaties actief in de betreffende regio's.

Meedoen? Beide events hebben nog ruimte voor extra deelnemers (studenten en young professionals) en cases. Deadline is 10 september, maar reageer snel want vol is vol - zie hier voor details.

5-17 okt | Wetskills-India (Delhi) 2019: Water en innovatie in de stad
Wetskills Water Challenge in het kader van het WETLAB dat door de Nederlandse en Indiase overheid is opgezet rondom (afval)water technologie. Centrale thema's zijn 'Water en innovatie in de stad' en 'Connecting Science and Innovation with people and entrepreneurship'. De finale is tijdens de Tech Summit in New Delhi.
Details: Wetskills-India (Delhi) 2019

7-19 okt - Wetskills-India (Kerala) 2019: Integrated water management & flood protection
Wetskills Water Challenge in Kerala, India naar aanleiding van de grote overstromingen vorig jaar en de IWRM adviezen van een Nederlandse DRR missie in december 2018. Centraal thema is 'Integrated water management & flood protection' en de finale is tijdens het bezoek van de handelsmissie aan Kerala.
Details: Wetskills-India (Kerala) 2019

 

Informatie Handelsmissie India
RVO.nl | Missie India


 Meer Watersector events