Welkom op de nieuwe website h2owaternetwerk.nl. Met nieuwe vormgeving, meer rubrieken, de mogelijkheid tot reageren, premium-artikelen, water events, een uitgebreide agenda, watervacatures en een exclusief waternetwerk voor leden van KNW, biedt de site nu nog meer waarde voor waterprofessionals.

h2o knw nwe siteDe nieuwe indeling geeft een beter overzicht van het aanbod aan nieuws, vakartikelen en events. Nieuw zijn de rubrieken H2O podium, H2O techniek en H2O premium. Hierin staan personalia, blogs en opiniebijdragen (podium), techniek en innovatie (techniek) en een selectie van artikelen uit het vakblad H2O (premium). Deze artikelen zijn alleen toegankelijk voor leden van KNW en abonnees van H2O.

Om de leesbaarheid te verbeteren is gekozen voor een grotere letter en wordt meer ruimte gegeven aan foto’s en ander beeldmateriaal. In de vakartikelen zijn figuren, Illustraties en tabellen in een pop-up goed te lezen.

Reageren op artikelen is mogelijk. De spelregels daarvoor zijn vermeld in een pop-up (zie balk boven reactieveld). Reacties worden gemodereerd, wat betekent dat deze pas na lezing door de redactie live worden gezet. Hiermee willen we erop toezien dat alleen relevante reacties worden geplaatst.

Voor KNW leden zijn twee nieuwe functionaliteiten toegevoegd: Mijn Waternetwerk voor het invullen van een profiel, en Ons Waternetwerk met oa de themagroepen. Login, doe mee en wees zichtbaar in de waternetwerk community.

We hebben hard gewerkt aan de nieuwe website. Mocht er iets zijn dat nog niet goed werkt, laat het dan graag even weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij maken gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als je onze site bezoekt, ga je akkoord met het gebruik hiervan.      Ik snap het