0
0
0
s2smodern

Het coronavirus is aanwezig in rioolwater, rwzi-afvalwater wordt zelfs gemonitord voor het corona dashboard. Wat zijn de risico's voor medewerkers van rwzi's? Zijn de gebruikelijke veiligheidsmaatregelen voldoende? Webinar door Werkgroep Kennis in de Praktijk, op dinsdagmiddag 29 september 2020; deelname is gratis.

corona 3

In de praktijk: Omgaan met Covid-19 in rioolwater

Sinds begin 2020 is Nederland in de ban van corona. Door onderzoeksinstituut KWR werd al snel vastgesteld dat het coronavirus ook aanwezig is in rioolwater. Wat zijn de gevolgen daarvan voor medewerkers op rioolwaterzuiveringsinstallaties?

Moeten medewerkers op rwzi’s zich nu zorgen maken? Zijn de gebruikelijke hygiëne maatregelen wel voldoende? En wat te doen als medewerkers zich massaal ziek melden bij weer een nieuwe corona golf?

Tijdens het webinar op 29 september zullen diverse medewerkers aan het woord komen om hun ervaringen te delen met collega’s in het land. U wordt uitgenodigd om niet alleen hun ervaringen te horen, maar ook actief mee te doen. Via de chat kunnen vragen gesteld aan de sprekers en kunnen eigen ervaringen worden gedeeld met collega medewerkers.

Wij hopen veel mensen on-line te zien en te spreken op 29 september. Uiteraard zijn ook anderen welkom bij dit webinar, zoals procestechnologen die een adviserende rol hebben. Het webinar wordt gehouden via het platform Microsoft Teams.

Programma

  • Meten van Covid-19 in afvalwater, kansen en risico’s - Gertjan Medema (KWR)
  • Omgaan met Covid-19 op rwzi Harnaschpolder - door Maarten Knoppert (Delfluent Services BV)
  • AWZI Schiphol: Covid-19 niet alleen een bedreiging, maar ook een kans - door Damiano Vaudo (Evides Industriewater)

Webinar: Covid-19 in rioolwater

  • datum: dinsdag 29 september 2020
  • tijd: 14:00 - 16:00 uur
  • locatie: online via Microsoft Teams
  • deelname: gratis
  • aanmelden: via het Registratieformulier

Contact en informatie
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Organisatie
Werkgroep Kennis in de Praktijk

covid rioolwater 2


Meer Watersector events