0
0
0
s2smodern

WaterWebinar over digitale transformatie, waarin we ervaringen en strategieën belichten vanuit verschillende rollen: directie, programmaleiding en organisatie. Waarom is digitaal transformeren zo lastig? Lees verder voor het programma en meld je aan! Webinar donderdag 18 maart 2021 van 16:00-17:30 uur.

water digital

KNW WaterWebinar: Digitaal transformeren, waarom is dat zo lastig?

donderdag 18 maart 2021 | 16:00-17:30 uur | online via Teams

Digitale transformatie biedt veel beloftes en lijkt essentieel voor organisaties om toekomstbestendig te worden of blijven. Ook de watersector transformeert driftig mee. Er zijn vele en uiteenlopende projecten, initiatieven en ambities vanwege de enorme potentie die gloort.

Waterschappen en drinkwaterbedrijven bevinden zich in de beginfasen van deze digitale transformatie en het (b)lijkt geen eenvoudige opgave te zijn. Waar loopt men tegenaan? Wat is er al geleerd, en hoe ver zijn de organisaties in hun digitale transformatie? Hoe kunnen problemen, belemmeringen en weerstanden worden herkend, geduid en in goede banen geleid? 

KNW Themagroep Water en IT organiseert op donderdag 18 maart 2021 een Water Webinar over de Digitale transformatie, waarin deze en andere vragen centraal staan.

De opzet is dat aspecten van de digitale transformatie vanuit verschillende rollen belicht worden: vanuit directie, programmaleiding en organisatie. Hiervoor staan er drie sessies op het programma, en een paneldiscussie:

  • Mooi zo’n i-strategie, maar hoe krijg ik de organisatie in beweging?
  • Van strategie naar uitvoering, hoe loopt het in de praktijk
  • Welke organisatorische infrastructuur gaat helpen?
  • Paneldiscussie

Programma, sprekers en registratie
KNW WaterWebinar: Digitaal transformeren, waarom is dat zo lastig?

Organisatie
KNW Themagroep Water en IT


Meer KNW & Watersector events