0
0
0
s2smodern

Schrijf jij dit jaar jouw afstudeerscriptie over een wateronderwerp? Stuur je scriptie naar KNW Waternetwerk, en maak kans op een van de Waternetwerk Scriptieprijzen 2020. De prijzen worden uitgereikt tijdens het KNW Najaarscongres in november.

banner scriptieprijs4

KNW Waternetwerk nodigt HBO- en WO-studenten uit om hun afstudeerscriptie in te sturen voor de Waternetwerk Scriptieprijs 2020.

De prijsuitreiking vindt plaats tijdens het KNW Najaarscongres op 27 november 2020. De genomineerden presenteren daar hun scriptie, waarna een deskundige jury de winnaars bekend maakt.

Voor beide categorieën zijn er dit jaar drie prijzen: de 1e prijs bedraagt 600 euro, de 2e prijs is 300 euro en de 3e prijs is 100 euro. Alle winnaars ontvangen ook een jaar lang gratis lidmaatschap van KNW Waternetwerk, en de 1e prijs winnaars mogen een artikel over hun scriptie publiceren in Vakblad H2O.

Download het Reglement en het Inschrijfformulier, en stuur het formulier met de scriptie (in pdf) voor 1 augustus 2020 naar het KNW secretariaat, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zie ook Scriptieprijzen 2019 met de winnaars, de genomineerden en hun vlogs, én de artikelen van de winnende scripties in Vakblad H2O.

banner scriptieprijs3


Informatie Waternetwerk Scriptieprijs

KNW Waternetwerk - Scriptieprijs en H2O prijs. Naast de jaarlijkse Waternetwerk Scriptieprijs is er ook de H2O prijs, voor het beste vakartikel gepubliceerd in Vakblad H2O. 

Zie ook Winnaars Scriptieprijzen 2019

1811 NC07a