Heb jij dit jaar je afstudeerscriptie afgerond op een wateronderwerp? Stuur je scriptie dan nu in, en maak kans op een van de Waternetwerk Scriptieprijzen 2019. De prijzen worden uitgereikt tijdens het KNW Najaarscongres op 29 november 2019.

banner scriptieprijs4

KNW Waternetwerk nodigt HBO- en WO-studenten uit om hun afstudeerscriptie in te sturen voor de Waternetwerk Scriptieprijs 2019. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens het KNW Najaarscongres op 29 november 2019. De genomineerden presenteren daar hun scriptie, waarna een deskundige jury de winnaars bekend maakt.

Voor beide categorieën zijn er dit jaar drie prijzen: de 1e prijs bedraagt 600 euro, de 2e prijs is 300 euro en de 3e prijs is 100 euro. Alle winnaars ontvangen ook een jaar lang gratis lidmaatschap van KNW Waternetwerk, en de 1e prijs winnaars mogen een artikel over hun scriptie publiceren in Vakblad H2O.

Nominaties en winnaars worden bekend gemaakt via de H2O-media. De scriptiebegeleider(s) krijgen een uitnodiging voor het Najaarscongres en de prijsuitreiking. Het geldbedrag kan alleen uitgekeerd worden indien de winnaar persoonlijk aanwezig is bij de prijsuitreiking.

Inschrijving en Reglement voor de Waternetwerk Scriptieprijs 2019

Download het Reglement 2019 en het Inschrijfformulier, en stuur het formulier met de scriptie (in pdf) voor 1 augustus 2019 naar het KNW secretariaat, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

banner scriptieprijs3


Informatie Waternetwerk Scriptieprijs

KNW Waternetwerk - Scriptieprijs en H2O prijs. Naast de jaarlijkse Waternetwerk Scriptieprijs is er ook de H2O prijs, voor het beste vakartikel gepubliceerd in Vakblad H2O. De Waternetwerk Scriptieprijs wordt gesponsord door de Nederlandse Waterschapsbank.

nwb bank

Zie ook: Winnaars Scriptieprijzen 2018

1811 NC07a

 

Wij maken gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als je onze site bezoekt, ga je akkoord met het gebruik hiervan.      Ik snap het