0
0
0
s2smodern

Artikelen over de winnende scripties - MBO, HBO en WO - van 2020 staan nu in Vakblad H2O; lees verder voor de digitale versie. “In alle opzichten waren de scripties van de winnaars compleet en van hoge kwaliteit.”  Schrijf jij dit jaar jouw scriptie of eindopdracht? Inschrijving voor 2021 is al geopend! De prijsuitreiking is in het najaar.

pixabay water2

Winnaars van MBO-prijs en Scriptieprijs 2020

Download de artikelen over de winnende scripties in Vakblad H2O (februari 2021):

Artikel MBO-prijs 2020: "Studies naar het effect van natte teelt op de flora en fauna, een ontwerp voor de renovatie van een koelwater innamestation en een bestrijdingsplan voor een invasieve exoot. Deze afstudeeronderzoeken vielen in de prijzen tijdens de eerste editie van de MBO-scriptieprijs van het Koninklijk Nederlands Waternetwerk (KNW)." - lees verder voor het artikel over de winnende eindopdrachten van Ingo van Veghel, Vincenzo Naviglio, Bart Werkhoven en Shanelle Steijn.

Artikel Bachelor Scriptieprijs 2020Klep-balgstuw meest geschikt voor de Maas - "De stuwen in het Nederlandse deel van de Maas zijn gebouwd tussen 1925 en 1936 en zijn aan vervanging toe. Daarom is een verkennend onderzoek uitgevoerd met als doel een stuwmiddel te vinden dat het meest geschikt is als vervanging van de huidige stuwen in de Maas." - lees verder voor het artikel van prijswinnaars Aron Braakman en Matthias Polinder.

Artikel Master Scriptieprijs 2020: Slachtofferbepaling bij grootschalige overstromingen "Het aantal slachtoffers ten gevolge van een potentiële overstroming wordt bepaald met behulp van ‘mortaliteitsfuncties’. Deze functies zijn voornamelijk gebaseerd op data van de Watersnoodramp in 1953." Case-studie naar mogelijke verbeteringen in de huidige slachtofferbepaling, voor het rivierengebied de Bommelerwaard. - lees verder voor het artikel van prijswinnaar Anneroos Brussee.


Waternetwerk HBO en WO Scriptieprijs 2021

De KNW Waternetwerk prijs voor Bachelor en Master studenten. Download het Reglement Scriptieprijs (update jan 2021) en stuur je eindopdracht in via het online aanmeldformulier.

Zie Waternetwerk Scriptieprijs voor meer informatie en de winnaars van voorgaande jaren. De Waternetwerk Scriptieprijs wordt gesponsord door de Nederlandse Waterschapsbank.

Waternetwerk MBO-prijs 2021

De MBO-prijs werd in 2020 voor het eerst uitgereikt. Heb jij je eindopdracht al klaar? Stuur hem dan nú in voor de MBO-prijs 2021. Download het Reglement MBO-prijs (update jan 2021) en stuur je eindopdracht in via het online aanmeldformulier.

Zie Waternetwerk MBO-prijs voor meer informatie en de winnaars van vorig jaar.

De MBO-prijs is ingesteld in samenwerking met de MBO-opleidingen, en wordt gesponsord door de Werkgeversvereniging Waterbedrijven.


Meer KNW & Watersector nieuws