0
0
0
s2smodern

KNW reikt in het najaar de Waternetwerk MBO-prijs uit. Deze nieuwe prijs is ingesteld om meer aandacht te vragen voor MBO-opleidingen en werk in de watersector, en de belangrijke koppeling tussen onderwijs en praktijk. En natuurlijk om MBO-studenten in het zonnetje te zetten. Inzending van eindopdrachten kan tot 1 oktober 2020 - zegt het voort!

pexels hand washing

Waternetwerk MBO-prijs

In 2020 reikt KNW voor het eerst de Waternetwerk MBO-prijs uit. "KNW vindt het belangrijk om het belang van het MBO voor de watersector onder de aandacht te brengen. Een van de middelen om dit te bereiken is de MBO-prijs voor eindopdrachten van studenten van MBO3 en MBO4."

De prijs wordt uitgereikt aan de beste MBO3 en de beste MBO4 eindopdracht op het gebied van water.

KNW MBO prijs b

Doe mee en stuur je eindopdracht in!

MBO-studenten, of hun begeleiders, kunnen de eindopdracht insturen. De eindopdracht is minimaal met een 8 (‘goed’) gewaardeerd door de opleiding.

Download het Reglement MBO-prijs en het Inschrijfformulier, en stuur het formulier met de eindopdracht (in pdf) naar het KNW secretariaat, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Sluitingsdatum en prijsuitreiking

Inzending uiterlijk 1 oktober 2020. Informatie over datum en locatie van de prijsuitreiking volgt binnenkort.

De winnaars ontvangen een prijs en een oorkonde. De eerste prijs bedraagt €500, de 2e prijs €300 en de 3e prijs €200. De winnaars ontvangen tevens een jaar lang gratis lidmaatschap van KNW Waternetwerk.

MBO-opleidingen die relevant zijn voor de watersector zijn onder meer: werktuigbouw, installatietechniek, elektrotechniek, watermanagement, inspecteur leefomgeving en engineering.

Meer informatie
Waternetwerk MBO-prijs

KNW Waternetwerk reikt jaarlijks drie prijzen uit: de Waternetwerk MBO-prijs voor MBO-3 en MBO-4 studenten, de Waternetwerk Scriptieprijs voor BSc en MSc studenten, en de H2O-prijs voor het beste vakartikel in Vakblad H2O.


Meer KNW & Watersector events