0
0
0
s2sdefault

Topvrouwen Marike Bonhof (CFO Vitens) en Mariël Middendorp (secretaris-directeur hoogheemraadschap van Rijnland) delen hun ervaringen over vrouwen in de waterwereld. Is er verschil tusen de waterschappen en de advieswereld? Hoe belangrijk is het dat we oog hebben voor het aandeel vrouwen? Online bijeenkomst KNW Vrouwen Waternetwerk, op dinsdag 18 mei 2021 van 15:30-17:00 uur.

pixabay water3

Vrouwen in de Waterwereld

De Tweede Kamer stemde in december met een meerderheid vóór een verplicht vrouwenquotum voor de Raad van Commissarissen van beursgenoteerde bedrijven. De raden zullen voortaan voor minsterns 30% uit vrouwen moeten bestaan.

Op dinsdag 18 mei gaan we in gesprek met Marike Bonhof (CFO Vitens) en Mariël Middendorp (secretaris-directeur hoogheemraadschap van Rijnland) over hun ervaringen en standpunten mbt vrouwen in de technische wereld van de watersector. Gespreksleider is Marleen van Rijswick (hoogleraar waterrecht, Universiteit Utrecht).

Programma en aanmelden
Vrouwen in de Waterwereld

Organisatie
KNW Vrouwen Waternetwerk

KNW Vrouwen Waternetwerk: netwerken buiten je eigen bubbel
Het KNW Vrouwen Waternetwerk bestaat al enkele jaren. Wat kenmerkend is voor dit netwerk binnen KNW is dat het dwars door alle thema’s en vakgebieden heengaat. Daardoor kunnen er andere ontmoetingen ontstaan, raak je met collega’s in gesprek die je normaliter minder snel tegenkomt. Ook ervaren we dat er andersoortige gesprekken ontstaan. Het biedt gelegenheid om ervaringen uit te wisselen van soms meer persoonlijke aard, en hierin van elkaar te leren en je netwerk uit te breiden.


Meer KNW & Watersector events