0
0
0
s2smodern

KNW Voorjaarscongres met oa. Peter van Thienen (KWR) over technische aspecten van kunstmatige intelligentie, interactie met belanghebbenden en implementatie van resultaten. Wat denkt het (water)systeem er zelf van? - vrijdag 10 mei 2019 in Amersfoort.

KNW VC2019 3

Kunstmatige Intelligentie in de watersector

Kunstmatige intelligentie is (op zijn zachtst gezegd) veel aspecten van ons dagelijks leven gaan beïnvloeden, vaak zonder dat mensen zich realiseren dat dit het geval is. Ook in de waterindustrie komen steeds vaker kunstmatige intelligentietoepassingen voor. Er is echter nog veel werk aan de winkel.

Peter van Thienen (KWR) zet AI in zijn presentatie in een breed perspectief, om vervolgens in te zoomen op een aantal specifieke toepassingen in de waterindustrie.

KNW Voorjaarcongres 2019

De komst van intelligente systemen biedt de watersector kansen voor betere informatievoorziening en voorspellingen. Maar het brengt ook grote veranderingen voor waterprofessionals met zich mee.

Tijdens het KNW Voorjaarcongres op vrijdag 10 mei 2019 in Amersfoort gaan we samen op zoek naar de juiste balans tussen kunstmatige en menselijke intelligentie in de watersector, met bijdragen van onder meer de RUG, KWR en Ynformed.

KNW Voorjaarcongres 2019 wordt georganiseerd ism Wateropleidingen. Beide organisaties vieren dit jaar hun lustrum, respectievelijk hun 10- en 25-jarig bestaan.

logo KNW10logo wateropleidingen 25jaar

KNW & Wateropleidingen | Voorjaarcongres 'Kunstmatige Intelligentie in de watersector'

  • datum: vrijdag 10 mei 2019
  • tijd: 10:00 - 14:00 uur; inloop vanaf 9:30 uur
  • locatie: Leerhotel Het Klooster in Amersfoort

Details en aanmelden
Voorjaarscongres 'Kunstmatige intelligentie in de watersector'