Tijdens AQUA Nederland Vakbeurs & RioleringsVakdagen 2019 is de vacaturewand van Watervacatures.nl / H2O / KNW Waternetwerk weer aanwezig op de beursvloer. Wilt u ook uw watervacature(s) daar promoten?

VacaturewandAquaNederland

Net als voorgaande jaren, biedt Watervacatures.nl u de mogelijkheid om via deze vacaturewand uw vacature(s) en/of bedrijfspresentatie (opleiding/arbeidsmarkt gerelateerd) prominent onder de aandacht te brengen van de bezoekers en deelnemers van de beurzen.

Watervacature(s) van uw bedrijf promoten via deze vacaturewand?

Watervacature.nl biedt u de keuze uit een compleet pakket voor 595 euro, of een losse vacaturewand plaatsing voor 295 euro.

 • Compleet pakket voor 595 euro
  • Vacature staat maximaal 2 maanden online*;
  • Vacature staat 2 achtereenvolgende weken als standaardvacature in de nieuwsbrief van H2O / KNW;
  • Vacature hangt met functietitel en bedrijfslogo op de vacaturewand tijdens de beurs incl. meeneem-exemplaren met de complete vacaturetekst;
  • Vacature wordt tevens verspreid via de sociale mediakanalen.

* online zichtbaar op de vacaturebanken van watervacatures.nl, h2owaternetwerk.nl, waterbouwsite.nl, infrasite.nl en techniekjobboard.nl

 • Losse vacaturewandplaatsing voor 295 euro
  • Vacature hangt met functietitel en bedrijfslogo op de vacaturewand tijdens de beurs incl. meeneem-exemplaren met de complete vacaturetekst.

Prijzen zijn excl. btw. Bent u exposant? Dan krijgt u korting.

Exposanten van de Aqua Nederland Vakbeurs & RioleringsVakdagen 2019 ontvangen 100 euro korting per plaatsing. Deze korting gaat nog van bovenstaande prijzen af.

Contact en informatie Watervacatures.nl
Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met Tamara Drevijn-Bos, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-12065758.

Aqua Nederland Vakbeurs & RioleringsVakdagen 2019
Datum: 19, 20 & 21 maart 2019 in de Evenementenhal Gorinchem
Details: Aqua Nederland Vakbeurs & RioleringsVakdagen 2019


logo KNW10

(advertentie)

Meest gelezen

Wij maken gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als je onze site bezoekt, ga je akkoord met het gebruik hiervan.      Ik snap het