Tijdens AQUA Nederland Vakbeurs & RioleringsVakdagen 2019 is de vacaturewand van Watervacatures.nl / H2O / KNW Waternetwerk weer aanwezig op de beursvloer. Wilt u ook uw watervacature(s) daar promoten?

VacaturewandAquaNederland

Net als voorgaande jaren, biedt Watervacatures.nl u de mogelijkheid om via deze vacaturewand uw vacature(s) en/of bedrijfspresentatie (opleiding/arbeidsmarkt gerelateerd) prominent onder de aandacht te brengen van de bezoekers en deelnemers van de beurzen.

Watervacature(s) van uw bedrijf promoten via deze vacaturewand?

Watervacature.nl biedt u de keuze uit een compleet pakket voor 595 euro, of een losse vacaturewand plaatsing voor 295 euro.

 • Compleet pakket voor 595 euro
  • Vacature staat maximaal 2 maanden online*;
  • Vacature staat 2 achtereenvolgende weken als standaardvacature in de nieuwsbrief van H2O / KNW;
  • Vacature hangt met functietitel en bedrijfslogo op de vacaturewand tijdens de beurs incl. meeneem-exemplaren met de complete vacaturetekst;
  • Vacature wordt tevens verspreid via de sociale mediakanalen.

* online zichtbaar op de vacaturebanken van watervacatures.nl, h2owaternetwerk.nl, waterbouwsite.nl, infrasite.nl en techniekjobboard.nl

 • Losse vacaturewandplaatsing voor 295 euro
  • Vacature hangt met functietitel en bedrijfslogo op de vacaturewand tijdens de beurs incl. meeneem-exemplaren met de complete vacaturetekst.

Prijzen zijn excl. btw. Bent u exposant? Dan krijgt u korting.

Exposanten van de Aqua Nederland Vakbeurs & RioleringsVakdagen 2019 ontvangen 100 euro korting per plaatsing. Deze korting gaat nog van bovenstaande prijzen af.

Contact en informatie Watervacatures.nl
Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met Tamara Drevijn-Bos, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-12065758.

Aqua Nederland Vakbeurs & RioleringsVakdagen 2019
Datum: 19, 20 & 21 maart 2019 in de Evenementenhal Gorinchem
Details: Aqua Nederland Vakbeurs & RioleringsVakdagen 2019


Wij maken gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als je onze site bezoekt, ga je akkoord met het gebruik hiervan.      Ik snap het