0
0
0
s2sdefault

Studiereis 9-11 april 2019 naar pompenfabriek Hidrostal in Zwitserland, inclusief bezoek aan een waterkrachtcentrale waar de pompen in bedrijf zijn. Inschrijven uiterlijk 31 januari, nog slechts enkele plaatsen beschikbaar.

hidrostal pompenStudiereis Hidrostal Zwitserland

Delfluent Services plaatste Hidrostal pompen in een van de gemalen van HH van Delfland. "Sinds de plaatsing van die pompen heeft het gemaal in twee jaar tijd geen enkele verstopping meer gehad, en dat scheelt de organisatie veel geld aan overwerk en de medewerkers veel nachtrust...", aldus Ferry Spaans (Delfluent Services), mede-organisator van de studiereis. Ook binnenkort pompen vervangen? Grijp dan deze kans om kennis te maken met een mooie pompenfabriek.

Hidrostal is gespecialiseerd in vuilverwerkende pompen. De Hidrostal waaier heeft grote vrije doorlaten, is ongevoelig voor verontreiniging en heeft een goed hydraulisch rendement. De pompen worden vaak toegepast als vuilwater- en afvalwaterpompen, maar worden ook in andere toepassingen gebruikt; zie www.hidrostalpompen.nl

Tijdens de studiereis naar Zwitserland gaan we op bezoek in de fabriek en de gieterij, waar we zien hoe de pompen en de pomphuizen worden gemaakt. We horen alle ins en outs over het principe van deze pompen en hun toepassingen, in de waterwereld en daar buiten.

We bezoeken ook een waterkracht centrale, en ook dat zal een interessant bezoek worden.

Al met al een mooie studiereis die mogelijk wordt gemaakt door de firma Hidrostal voor leden van KNW.

Praktische informatie

  • datum: studiereis van 9 t/m 11 april 2019
  • deelnemers: maximaal 20 personen - update 22 jan: nog slechts enkele plaatsen beschikbaar
  • kosten: KNW leden 200 euro; niet-leden 275 euro incl. lidmaatschap
  • aanmelden: via het Registratieformulier - inschrijving sluit 31 januari 2019

Informatie Hidrostal
www.hidrostalpompen.nl