Dé Risicodialoog voor klimaatadaptatie bestaat niet, dus de verwachting is ook dat Dé aanpak niet bestaat. Wat kunnen we leren van succesvolle maatwerkprojecten, wat zijn hun sleutels tot succes? Symposium donderdag 23 mei 2019 in de Bilt.

dpra symposium

Symposium 'Sleutels tot succes bij klimaatadaptatie'

Vanuit het Deltaprogramma Ruimtelijke Adaptatie (DPRA) is een strategie uitgerold om vanuit het principe 'weten, willen, werken' te komen tot maatregelen die gevolgen van klimaatverandering aanpakken, en de samenleving weerbaarder maken voor die gevolgen.

Op dit moment wordt op veel plaatsen de stresstest uitgevoerd, en vervolgens de risicodialoog, als opstap naar een strategie om maatregelen uit te voeren.

Met dit symposium willen we vanuit reeds bewezen projecten samen zoeken naar wat de sleutels zijn tot succes. Wie moeten we betrekken? Welke kennis is nodig? Hoeveel tijd neem je voor de dialoog?

Uit een recente inventarisatie voor DPRA is gebleken dat Dé Risicodialoog niet bestaat, dus de verwachting is ook dat Dé aanpak niet bestaat. Wat we met dit symposium willen bereiken is dat we elkaar inspireren vanuit 'sleutels tot succes', zodat we met elkaar steeds beter in staat zijn om aan de slag te gaan met klimaatverandering.

Symposium 'Sleutels tot succes bij klimaatadaptatie'

  • datum: donderdag 23 mei 2019
  • tijd: 12:00 - 17:00 uur
  • locatie: SWECO in de Bilt (de Holle Bilt 22, 3732HM de Bilt)

Details en voorlopig programma
Symposium 'Sleutels tot succes bij klimaatadaptatie'

Organisatie
KNW Themagroepen TG Stedelijk Water en TG Water & Ruimte


logo KNW10

(advertentie)

Meest gelezen

Wij maken gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als je onze site bezoekt, ga je akkoord met het gebruik hiervan.      Ik snap het