0
0
0
s2smodern

Wat kunnen we leren van succesvolle klimaatadaptatie projecten? We kijken naar voorbeelden uit het hele land, van Assen tot Amsterdam, Brabant en Limburg. Wat zijn hun sleutels tot succes? Symposium in voorbereiding voor najaar 2019 (oorspronkelijke datum was 23 mei)

dpra symposium

Symposium 'Sleutels tot succes bij klimaatadaptatie'

Op dit moment wordt op veel plaatsen de stresstest uitgevoerd, en vervolgens de risicodialoog, als opstap naar een strategie om maatregelen uit te voeren.

Met dit symposium gaan we vanuit reeds bewezen projecten samen zoeken naar wat de sleutels zijn tot succes. Wie moeten we betrekken? Welke kennis is nodig? Hoeveel tijd neem je voor de dialoog?

We willen elkaar inspireren vanuit 'sleutels tot succes', zodat we met elkaar steeds beter in staat zijn om aan de slag te gaan met klimaatverandering.

Onze 'sleutels tot succes' willen we zo mogelijk bundelen in een boek dat we aanbieden aan onze klimaatbestuurders.

Symposium 'Sleutels tot succes bij klimaatadaptatie'

  • Datum: najaar 2019
  • Tijd: 12:30 - 17:00 uur, inloop vanaf 12:00 uur (ovb)
  • Locatie: SWECO in de Bilt (ovb)

Organisatie
KNW Themagroepen TG Stedelijk Water en TG Water & Ruimte

Zie ook de blog van Ria Löschner en Louis Broersma 'Succesvolle aanpak van klimaatadaptatie delen' over de voorbereidingen van het Symposium.

Wij maken gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als je onze site bezoekt, ga je akkoord met het gebruik hiervan.      Ik snap het