0
0
0
s2smodern

De KNW website heeft een nieuwe ledensite, met ruimte voor oa. blogs en themagroepen, en de mogelijkheid om je eigen profiel in te vullen. Doe mee, login en maak jezelf zichtbaar in 'Ons Waternetwerk'.

Voor KNW leden zijn twee nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan de website: 'Mijn Waternetwerk' voor het invullen van een profiel, en 'Ons Waternetwerk' met oa de themagroepen, en ruimte voor blogs, discussies, foto's, video's en meer.

De ledensite is nog nieuw - login, ontdek de mogelijkheden en help ook mee de ledensite te vullen tot een actief platform!

Registreren en inloggen

Oude accounts zijn vervallen. Maak een nieuwe account aan:

  • registreer jezelf via Mijn KNW/H2O | Registreren
  • gebruik bij registratie het emailadres dat bij KNW bekend is; hiermee worden de gegevens gecheckt door het bureau
  • kies en bevestig je eigen wachtwoord

Login via inloggen

Video - Account aanmaken voor Mijn KNW/H2O

 

'Mijn Waternetwerk'

Login en vul je profiel in via 'Mijn Waternetwerk' (na inloggen verschijnt 'Mijn Waternetwerk' in het top menu).

Voeg een profielfoto toe, deel blogs, video's, foto's, meld je aan bij een themagroep - en maak jezelf zichtbaar als KNW'er.

Andere KNW'ers kunnen jouw profiel en contactgegevens vinden via 'KNWers' in de blauwe menubalk.

mijn waternetwerk

'Ons Waternetwerk'

Na inloggen verschijnt 'Ons Waternetwerk' in het top menu. Login naar de ledensite, voor contactgegevens van collega KNW'ers, activiteiten en discussies van themagroepen en meer.

De ledensite is nog nieuw - login, ontdek de mogelijkheden en help ook mee de ledensite te vullen tot een actief platform!

ons waternetwerk

 

Wij maken gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als je onze site bezoekt, ga je akkoord met het gebruik hiervan.      Ik snap het