0
0
0
s2smodern

Werk jij aan klimaatadaptatie? Nationaal Congres Klimaatadaptatie brengt betrokkenen vanuit verschillende werkvelden bij elkaar voor kennisdelen, inspiratie en actuele ontwikkelingen, met keuze uit 24 werksessies - donderdag 13 juni 2019 in Delft.

nc klimaatadaptatie

Tijdens het congres komt de volle breedte van het thema aan bod. Het programma gaat in op droogte, hitte en wateroverlast, in relatie tot gezondheid, natuur, gebouwde omgeving, landbouw en infrastructuur.

Na deze dag ben je weer helemaal bijgepraat over de laatste wetenschappelijke inzichten, het nationale beleid, regionale en lokale aanpakken, de rol van gedrag en nieuwe instrumenten.

Op het podium staan onder andere:

  • Minister Cora van Nieuwenhuizen-Wijbenga, coördinerend bewindspersoon voor klimaatadaptatie
  • Gerard van der Steenhoven, hoofddirecteur van het KNMI
  • Reint Jan Renes, gedragswetenschapper aan de Hogeschool van Amsterdam

In de middag kun je nieuwe contacten leggen, je laten inspireren, vragen stellen en kennis delen in drie ronden met keuze uit 24 werksessies. Deze sessies gaan over klimaatadaptatie in combinatie met de verschillende thema’s.

Zie Programma en Werksessies en meld je vooraf aan, ook voor de werksessies. Er is een beperkt aantal plekken per sessie. Aanmelden kan tot en met maandag 3 juni 2019.

Informatie, programma en aanmelden
Nationaal Congres Klimaatadaptatie, donderdag 13 juni 2019 van 10:00 tot 16:30 uur in Delft