0
0
0
s2smodern

Toepassingen met kunstmatige intelligentie worden al volop gebruikt in de watersector, zoals bij automatische lekdetectie en bij beeldherkenning van objecten in drone- en satellietbeelden. Wat zijn úw ervaringen en verwachtingen voor toekomstige mogelijkheden? laat het ons weten via de KNW mini-enquête.

Mini-enquête Kunstmatige intelligentie

Kunstmatige intelligentie in de watersector staat centraal tijdens het KNW Voorjaarscongres 2019 op 10 mei in Amersfoort.

KNW Themagroep Water en IT organiseert een vervolg-bijeenkomst op 25 juni om de actuele situatie en toekomstige mogelijkheden verder uit te diepen.

Ter voorbereiding wordt een mini-enquête gehouden:

  • speelt kunstmatige intelligentie al een rol in uw werk?
  • bij welke projecten bent u zelf al betrokken?
  • voor welke (nieuwe) doeleinden zou kunstmatige intelligentie ingezet kunnen worden?
  • wat zijn de succesfactoren?
  • waar zitten de knelpunten?

We zijn benieuwd naar uw ervaringen, voorbeelden en verwachtingen, en nodigen u graag uit om de mini-enquête in te vullen.

De resultaten van de enquête zullen op 10 mei tijdens het KNW Voorjaarscongres verder verrijkt en aangevuld worden, en tevens zullen in een korte sessie de tussentijdse resultaten worden gedeeld.

De uitkomsten worden gebruikt voor het programma van de vervolg-bijeenkomst op 25 juni. Zo delen we onze kennis en inzichten - een belangrijke KNW doelstelling - en stimuleren we het netwerken rondom dit zeer actuele thema in de watersector.

Vul nu de enquête in via:
Mini-enquête Kunstmatige intelligentie in de watersector (de enquête is gesloten)

Alvast bedankt voor uw deelname!

Programma KNW Voorjaarscongres
KNW Voorjaarscongres | Kunstmatige intelligentie in de watersector - vrijdag 10 mei 2019

Voorbeeld: Droogte op Terschelling in 2018 weergegeven in Satellietbeelden en Groenindex 

satelietbeelden droogte 2018

zie www.naturetoday.com

Wij maken gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als je onze site bezoekt, ga je akkoord met het gebruik hiervan.      Ik snap het