0
0
0
s2smodern

KNW Waternetwerk heeft diverse themagroepen, actieve deelnetwerken van mensen die kennis en ervaring uitwisselen in hun werkveld. Dat is interessant voor jezelf, en óók goed voor onze watersector. 'Door het delen van inzichten, succesvolle projecten en nieuwe ontwikkelingen versterken we de sector. Samen komen we verder.' TG Afvalwaterbehandeling zoekt momenteel versterking, iets voor jou?

themagroep

De Themagroepen hebben een vaste kern van mensen die activiteiten organiseren. Zo hield Themagroep Water & IT een enquête nav het KNW Voorjaarscongres, en verzorgt Themagroep Water en Ruimte in september een excursie naar de zeewering in Petten en de Hondsbossche Duinen.

Voor het organiseren van activiteiten zijn regelmatig nieuwe kerngroep-leden welkom, zoals nu bij Themagroep Afvalwaterbehandeling en Valorisatie.

KNW zoekt een enthousiaste watertechnoloog

Themagroep Afvalwaterbehandeling en Valorisatie richt zich op technieken voor de behandeling (zuivering) van afvalwater in brede zin. 'Als themagroep willen we de uitwisseling van kennis en ervaring bevorderen, en gesprekken op gang brengen over nieuwe ontwikkelingen in afvalwaterbehandeling. Die discussies voeren we als technologen onderling, en we gaan ook graag het gesprek aan met strategen, bestuurders en beleidsmakers, vergunningverleners en handhavers die betrokken zijn bij de afvalwaterketen.'

Reageren - Ben jij een enthousiaste watertechnoloog met passie voor je vak en wil je je samen met anderen verder ontwikkelen en kennis delen, dan ben jij wellicht de juiste persoon om onze KNW themagroep te komen versterken. Je inzet kost ongeveer 10 a 20 uur per jaar en is vrijwillig, niet vrijblijvend en absoluut waardevol voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling!

Mail je motivatie en korte bio voor 24 juni naar Monique Bekkenutte, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor informatie en activiteiten, zie ook Themagroep Afvalwaterbehandeling en Valorisatie