Als Waterorganisaties moeten we inspelen op veranderende eisen en wensen vanuit de samenleving. Hoe voorkomen we bijvoorbeeld dat water een (politiek) strijdpunt wordt? Nieuwe kennis, vaardigheden en inzichten zijn nodig. Seminar KNW Waternetwerk en SDRG op donderdag 31 oktober 2019 in Leiden.

water

Water in de 21e eeuw - Hoe laten wij de samenleving toe?

Waterbedrijven zijn technisch hoogstaande professionele organisaties met een goede reputatie. Klimaatvraagstukken en de wereldwijde gevolgen spelen een rol. Ook neemt de directe belangstelling vanuit de samenleving voor water en het beheer snel toe. Bedrijven, milieuorganisaties, gemeenten, burgers en andere overheidsbedrijven zijn nieuwsgiering, betrokken en kritisch. In onze samenleving botsen soms belangen en is niet altijd duidelijk hoe we als waterorganisaties het algemeen belang kunnen bepalen en dienen.

KNW Waternetwerk organiseert i.s.m. stichting De Regisserende Gemeente (SDRG) het Seminar ‘Water in de 21e eeuw’, waarin we theorie, kennis en praktijkervaringen combineren om met elkaar inspiratie en antwoorden te vinden.

Doelgroep: strategisch adviseurs en beleidsmakers bij (commerciële) waterbedrijven en waterschappen.

KNW Seminar: Water in de 21e eeuw

  • Datum: donderdag 31 oktober 2019
  • Tijd: 10:00 - 17:00 uur
  • Locatie: Hoogheemraadschap van Rijnland, Archimedesweg 1 in Leiden

Programma en aanmelding
KNW Seminar: Water in de 21e eeuw

Contact
KNW Waternetwerk, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. 070-3222765

 


Wij maken gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als je onze site bezoekt, ga je akkoord met het gebruik hiervan.      Ik snap het