0
0
0
s2smodern

Klimaatadaptatie vraagt om een nieuwe aanpak en inzichten over (leeftijds)grenzen heen. Tijdens de 'Klimaatadaptatie Challenge' gaan studenten, young professionals én experts samen aan de slag om creatieve oplossingen te vinden voor concrete vraagstukken. 4 maanden, 3 teams, 1 dag per week. Meedoen? schrijf je nu in!

NKAC 2020

Klimaatadapatatie Challenge 2020

Om een impuls te geven aan een andere manier van werken organiseert het Nationale Watertraineeship een breed programma voor jongeren en ervaren deskundigen met uiteenlopende achtergronden. De teams gaan aan de slag met vraagstukken over het verduurzamen van verschillende sectoren.

Het concept - Gedurende 4 maanden steken 18 studenten, young professionals en experts van verschillende organisaties, verdeeld over 3 multidisciplinaire teams, 1 dag per week de koppen bij elkaar…

De opbrengst - Scherpe analyses van knelpunten in werkprocessen, bruikbare aanbevelingen én een realistisch stappenplan. 'Het is inspirerend om met andere nieuwsgierige en gedreven mensen, van verschillende leeftijden en met andere kijkrichtingen, een opgave van een overheid of een bedrijf te tackelen. Het is leerzaam om over de grenzen van het eigen werkveld heen te kijken.'

Meedoen? Inschrijven als deelnemer is nog mogelijk, en ook vraagstukken zijn nog welkom.

Informatie en aanmelding
Nationale Klimaatadaptatie Challenge 2020. De inschrijving sluit op 6 december 2019. Het programma start op 10 januari 2020. KNW-leden krijgen 200 euro korting op de deelname kosten.

 


Meer Watersector events