Praktijkmiddag voor onderhoudsspecialisten - Hoe inspecteer je 360 km leiding die niet uit bedrijf mag? Hoe bouw je een goed onderhoudbare installatie? - donderdagmiddag 24 januari 2019 in Zwolle

techniek onderhoud

Technische Inspecties en Onderhoud

Het accent van de middag ligt op praktijkervaringen met het uitvoeren van inspecties van installaties en transportleidingen. Met een voorbeeld van samenwerking tussen projectteam en team onderhoud bij het ontwerpen en bouwen van een nieuwe installatie.

Elke onderwerp wordt kort ingeleid door een deskundige uit de praktijk. Daarna bezoeken we de rwzi Zwolle en is er ook ruimschoots de gelegenheid om met elkaar ervaringen te delen en te netwerken.

We zijn te gast bij Waterschap Drents Overijsselse Delta (WSDOD). De bijeenkomst vindt plaats in de Inforuimte van de rioolwaterzuivering Zwolle op donderdagmiddag 24 januari 2019.

KIR logo blauwRegio Noord - Praktijkmiddag Technische Inspecties en Onderhoud

  • Datum: donderdag 24 januari 2019
  • Tijd: 12:00 - 17:00 uur; om 12:00 uur ontvangst met lunch
  • Locatie: RWZI Zwolle (Waterschap Drents Overijsselse Delta)

Programma, details en aanmelden
Praktijkmiddag Technische Inspecties en Onderhoud - in Zwolle

Organisatie en Jaarprogramma
Kennis in de Regio

Achtergrond

KNW Waternetwerk organiseert in samenwerking met Wateropleidingen jaarlijks een aantal bijeenkomsten onder de naam 'Kennis in de Regio'. Het gaat daarbij om het delen van kennis en ervaring van de werkvloer.

De bijeenkomsten zijn speciaal bedoeld voor vakspecialisten als operators, monteurs, projectmedewerkers, peilbeheerders etc. die werken bij waterschappen, drinkwaterbedrijven, leveranciers, industrie en gemeentes.

 


logo KNW10

(advertentie)

Wij maken gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als je onze site bezoekt, ga je akkoord met het gebruik hiervan.      Ik snap het

Welkom op de nieuwe site van H2O/KNW!

Wil je een rondleiding of ga je liever gelijk aan de slag?

Neem een rondleiding      Ga gelijk aan de slag