De grote handelsmissie naar India in oktober is gericht op innovatie in de nexus landbouw - water - gezondheidszorg. De missie is gekoppeld aan het Staatsbezoek en aan de Technology Summit in New Dehli. Tegelijkertijd worden twee Wetskills Water Challenges georganiseerd.

handelsmissie india

Handelsmissie India, 13-18 oktober 2019

De focus ligt op innovatie in de nexus landbouw-water-gezondheidszorg, met medewerking van o.a. watergezant Henk Ovink. De missie wordt georganiseerd rondom de Nederland-India Technology Summit in New Delhi op 15 en 16 oktober.

Deze missie loopt parallel aan het staatsbezoek van Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima aan India. De Koning en de Koningin nemen deel aan diverse programmaonderdelen van deze missie.

Deelname aan deze missie staat open voor innovatieve bedrijven, kennisinstellingen, start- en scale-ups uit o.a. de water- en deltatechnologie-sector.

Informatie Handelsmissie
RVO.nl | Missie India (aanmelding sluit donderdag 15 augustus 2019)

Wetskills Water Challenges in India

Gekoppeld aan deze handelsmisie worden twee Wetskills Water Challenges georganiseerd, in Dehli en in Kerala. Tijdens deze events gaan internationale, multidisciplinaire teams van studenten en young professionals de uitdaging aan om creatieve oplossingen te vinden voor real-life water cases. De cases worden aangedragen door bedrijven en organisaties actief in de betreffende regio's. Meedoen? Beide events hebben nog ruimte voor extra deelnemers en cases.

5-17 okt | Wetskills India (Delhi) 2019: Water en innovatie in de stad
Wetskills Water Challenge in het kader van een Living Lab dat door de Nederlandse en Indiase overheid is opgezet rondom (afval)water technologie. Centraal thema is 'Water en innovatie in de stad' en de finale is tijdens de Tech Summit in New Delhi.
Details: Wetskills-India (Delhi) 2019

7-19 okt - Wetskills-India (Kerala) 2019: Integrated water management & flood protection
Wetskills Water Challenge in Kerala, India naar aanleiding van de grote overstromingen vorig jaar en de IWRM adviezen van een Nederlandse DRR missie in december 2018. Centraal thema is 'Integrated water management & flood protection' en de finale is tijdens het bezoek van de handelsmissie aan Kerala op 18 oktober.

Details: Wetskills-India (Kerala) 2019

 


Wij maken gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als je onze site bezoekt, ga je akkoord met het gebruik hiervan.      Ik snap het