0
0
0
s2smodern

Tijdens de Aquatech Vakbeurs 2019 in Amsterdam worden weer de fitterijwedstrijden georganiseerd. In 2017 deden ruim 40 teams mee, en ook dit jaar belooft het een spectaculair event te worden. Naast de wedstrijden voor heren teams, zijn er aparte pools voor leerlingen-, dames- en directie-teams. Doe ook mee! Bekijk de video en maak je collega's enthousiast.

fitterij 1

Welk team kan het snelst een 150 mm GN/C drinkwater distributieleiding onder druk aanboren, de aansluitleiding koppelen aan een meteropstelling, deze doorverbinden naar een tapkraan - en zorgen dat er water uit de kraan komt?

Wedstrijd reglement en inschrijving
Fitterijwedstrijden tijdens Aquatech Vakbeurs 2019 in Amsterdam

 

 


Amsterdam International Water Week 2019

Dit event vindt plaats tijdens de Amsterdam International Water Week met naast de AIWW Conference (4-8 november) en de Aquatech Vakbeurs (5-8 november) ook het Aquatech Innovation Forum (4 november) en het Future Water Leaders programma.


Waternet en Waterbedrijf Groningen tijdens de fitterijwedstrijden in Birmingham

Teams van Waternet en Waterbedrijf Groningen deden in mei 2019 mee aan de fitterijwedstrijden in Birmingham, waar zij de 3e en 5e plaats wisten te veroveren.

1905 fitterij birmingham waternet 1905 fitterij birmingham waterbedrijf groningen


Organisatie fitterijwedstrijden

De fitterijwedstrijden zijn een initiatief van KNW Waternetwerk en worden mede mogelijk gemaakt door Waterbedrijf Groningen, Vitens, Waternet en Oasen.

 

logo KNW10

waterbedrijf groningen vitens waternet oasen


Meer Watersector events