0
0
0
s2smodern

Nederlandse waterbedrijven met belangstelling voor de Oost-Europese markt kunnen deelnemen aan het Nederlandse paviljoen tijdens ExpoApa 2019 in Boekarest, van 23 tot 25 september 2019.

expoapa 2019

ExpoApa Beurs 2019 in Roemenië

De Nederlandse Ambassade in Boekarest is van plan om een Nederlands paviljoen en een op maat gemaakt programma te organiseren tijdens ExpoApa 2019.

ExpoApa is de belangrijkste beurs van de Roemeense watertechnologiesector, die jaarlijks in Boekarest georganiseerd wordt.

Dit jaar vindt ExpoApa plaats van 23 tot 25 september 2019 in het Palace of Parliament in Boekarest.

Deelname Nederlands bedrijven

Het evenement is vooral interessant voor bedrijven die actief zijn in drinkwater- en afvalwatertechnologie en die op zoek zijn naar toetreding tot - of uitbreiding op - de Oost-Europese markt.

Tegelijk met ExpoApa 2019 wordt op dezelfde locatie een Water Loss-conferentie gehouden, georganiseerd door de International Water Association en de Romanian Water Association. Dit maakt beide evenementen met name interessant voor bedrijven die oplossingen aanbieden in Non-Revenue Water Management.

Informatie

Wilt u meer weten over ExpoApa 2019, de Roemeense watertechnologiemarkt en de mogelijkheid om deel te nemen aan een Nederlands paviljoen? Neem dan contact op met co-organisator Ioana Dobrescu, via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 0031-639482743.