0
0
0
s2sdefault

Aquathermie wordt belangrijk in de energietransitie, en dat stelt hoge eisen aan digitaal waterbeheer. Mogen straten onder water komen te staan, zolang de huizen maar warm blijven? Workshop digitaal waterbeheer tijdens het KNW Najaarscongres - 30 november in Vianen

Digitaal waterbeheer: prioriteiten stellen!

NC2018n

De claim is dat aqua- c.q. waterthermie (TEO, TEA en TED) een essentiële rol gaat spelen in de energietransitie van Nederland. De ambities van sommige waterschappen zijn huizenhoog. Als dat leidt tot botsende belangen, hoe gaan de waterschappen dan prioriteren tussen waterkwantiteit, waterkwaliteit en waterthermie?

Mogen de straten onder water komen te staan, zolang de huizen maar warm blijven? Moet het water worden gekoeld in de strijd tegen de blauwalg?

De antwoorden stellen in ieder geval veel hogere eisen aan het digitale waterbeheer. Data-analyse, algoritmes en visualisatie zijn hierbij key. Meer weten? Kom naar de workshop door Aukje Sjoerdsma (Alliander).

KNW Najaarscongres 2018 heeft als thema 'Water en de energietransitie', met oa. keynotes door Riksta Zwart (directeur Waterbedrijf Groningen) en Ad van Wijk (TU Delft), en acht interactieve workshops over oa. digitaal waterbeheer - Kom samen in actie - vrijdag 30 november in Vianen

Lees verder voor het uitgebreide programma.

KNW Najaarscongres 2018 - Water en de energietransitie

  • datum: vrijdag 30 november 2018
  • tijd: 9:30 - 18:00 uur
  • locatie: Mindcenter, Marconiweg 8 in Vianen

Details, programma en aanmelding
KNW Najaarscongres 2018 - Water en de Energietransitie