0
0
0
s2smodern

Ook aan de slag met groene daken? Het 'Nationaal Daken Plan' geeft een vervolg aan de Green Deal Groene Daken, waarbij ook nieuwe partners welkom zijn. Op 25 september wordt een Werkconferentie gehouden, bij Waternet in Amsterdam. Aanmelding uiterlijk 11 september.

gdgd het dak verbindt a

Werkconferentie ‘Groen reikt blauw de hand - Bouwen aan het dak van de toekomst'

In mei presenteerde de Green Deal Groene Daken haar resultaten aan Deltacommissaris Peter Glas. De veertig deelnemende overheden, bedrijven en kennisorganisaties vierden de successen van ruim vier jaar samenwerking. Met hun streven naar meer en betere groene en blauwe daken, zetten zij de meetbare effecten op een rij, brachten innovaties in kaart, en schreven een Handreiking Natuurdaken.

Download het GDGD Legacy document, de Handreiking Natuurdaken en andere publicaties via Greendealgroenedaken.nl | publicaties

Nationaal Daken Plan

Het Nationaal Daken Plan is de opvolger van de Green Deal Groene Daken, en zal net als de GDGD door middel van kennisuitwisseling en het bundelen van krachten het groene daklandschap verder ontwikkelen. Natuurlijk draagt ook het Nationaal Daken Plan bij aan klimaatadaptatie, biodiversiteit en gezondheid.

Met partners en Nieuwe Vrienden wordt op 25 september verder gebouwd op het zaaigoed van de GDGD, en wordt het Nationaal Daken Plan stevig in de steigers gezet door maatschappelijke opgaven en nieuwe invalshoeken en doelgroepen te verbinden.

Werkconferentie ‘Groen reikt blauw de hand - Bouwen aan het dak van de toekomst' op 25 september 2019 wordt georganiseerd door het Nationaal Daken Plan, KNW Waternetwerk en STOWA, en vindt plaats bij Waternet in Amsterdam.

Andere gemeenten, waterschappen, provincies, bedrijven, woningcorporaties, bouwers, maatschappelijke organisaties en burgerinitiatieven zijn van harte uitgenodigd om ook mee te doen:

  • Sluit je aan en benut het dakenlandschap samen met alle andere partners
  • Ontwikkel, test, deel en vermenigvuldig je successen en ideeën binnen het Nationaal Daken Plan

Werkconferentie 25 september 2019

Wil je bijdragen met concrete ideeën voor de strategische agenda? Meld je uiterlijk 11 september aan via Aanmeldlink Werkconferentie 25 september 2019 *

* De organisatie streeft naar een goede mix van stakeholders, en er is ruimte voor maximaal 100 personen in de werkconferentie. Indien nodig wordt een selectie gemaakt onder de aanmeldingen. Deelnemers krijgen rond 13 september een bevestiging van hun deelname aan de werkconferentie.

Meer informatie
Nationaal Daken Plan - Werkconferentie 25 september 2019

Contact
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maak samen met ons het dakenlandschap groener!


 Meer Watersector events