0
0
0
s2sdefault

AquaDatabase.nl is de nieuwe kennisbank voor de watersector, met artikelen en publicaties op het gebied van (inter)nationale water- en deltatechnologie, en toegepast onderzoek waterbeheer. KWR, STOWA, WUR (hydrotheek), TNO en Wetsus delen er hun kennis; andere organisaties worden uitgenodigd ook deel te nemen.

Adv Aquadata klein Aquadatabase.nl - de Kennisbank van de watersector

AquaDatabase.nl biedt een uitgebreide verzameling van (wetenschappelijke) artikelen, onderzoeksrapporten en andere publicaties op het gebied van (afval)water- en deltatechnologie, en toegepast onderzoek waterbeheer.

Waterprofessionals in binnen- en buitenland kunnen zonder registratie de database raadplegen. Ook is het mogelijk attenderingen van nieuwe publicaties te ontvangen op basis van interesseprofielen. Attendering van nieuwe artikelen en boeken is kosteloos. Attendering van vakbladen en nieuws worden tegen betaling beschikbaar gesteld.

In de AquaDatabase delen kennisinstituten, (semi)overheid, uitgevers, bedrijven en branche organisaties hun kennis en publicaties, veelal middels een samenvatting met een link naar de volledige tekst.

Kennisinstituten KWR, STOWA, WUR (hydrotheek), TNO en Wetsus hebben vanaf de start hun data met de kennisbank gedeeld. Andere kennisinstituten en organisaties in de watersector worden uitgenodigd om ook deel te nemen en aan te sluiten met branded content en artikelen.

De Auqadatabase is ontwikkeld in samenwerking met KNW Waternetwerk, met als doel de (inter)nationale verspreiding van publicaties en kennis van Nederlandse kennisinstituten en commerciële organisaties op het gebied van (afval)water-, deltatechnologie en toegepast onderzoek waterbeheer te vergroten.

Informatie en contact
AquaDatabase.nl