0
0
0
s2smodern

Aqua Nederland Vakbeurs 2020 vindt plaats op 17 t/m 19 maart in de Evenementenhal Gorinchem. Deze 14e editie wordt wederom georganiseerd in combinatie met de RioleringsVakdagen. Nieuw dit jaar is de Next Level hal, met een uitgebreid aanbod workshops, demo's en kennissessies. Zien wij jou daar?

AquaNederlandVakbeurs

Next Level

De nieuwe Next Level hal biedt ruimte aan presentaties door diverse kennispartijen. Next Level is ingericht voor ingenieurs- en adviesbureaus, kennisinstellingen, opleiders en specifieke leveranciers gericht op klimaat, delta en energie om u als bezoeker kennis te laten maken met oplossingen en te adviseren.

Verbreding in waterthema’s

Tijdens Aqua Nederland Vakbeurs 2020 wordt voor het eerst uitgebreid ingespeeld op actuele vraagstukken met betrekking tot de klimaatadaptieve stad, deltatechnologie en energieneutrale oplossingen.

Daarnaast worden er een speciale kennisdagen ingericht voor de bezoekers uit de de industrie (dinsdag), waterschappen (woensdag) en drinkwaterbedrijven (donderdag). Zie binnenkort het programma voor meer informatie.

Fitterijdemonstratie

In 2019 werden voor het eerst fitterijdemonstraties gegeven tijdens Aqua Nederland Vakbeurs in samenwerking met KNW Waternetwerk, Waternet en Waterbedrijf Groningen. Dit is met zeer veel enthousiasme ontvangen, waardoor in 2020 opnieuw fitterijteams naar de vakbeurs afreizen.

Informatie
Aqua Nederland Vakbeurs en RioleringsVakdagen
17, 18 & 19 maart 2020 in de Evenementenhal, Gorinchem


Meer Watersector events