0
0
0
s2smodern

Aqua Nederland Vakbeurs 2020 en de RioleringsVakdagen zijn i.v.m. met coronavirus uitgesteld naar volgend jaar. Beide evenementen worden dan gehouden op 23, 24 en 25 maart 2021 in de Evenementenhal Gorinchem. 'We kijken uit naar de tijd dat we elkaar weer mogen ontmoeten en samen met de markt inhoud kunnen geven aan deze fantastische evenementen', aldus de organisatie.

AquaNederlandVakbeurs 3

Over de afgelaste evenementen 2020:

Verbreding in waterthema’s
Op het programma stonden actuele vraagstukken met betrekking tot stedelijk watermanagement, de klimaatadaptieve stad, deltatechnologie en energieneutrale oplossingen.

Daarnaast zouden er speciale kennisdagen ingericht worden voor de bezoekers uit de de industrie (dinsdag), waterschappen (woensdag) en drinkwaterbedrijven (donderdag).

Next Level
De nieuwe Next Level hal biedt ruimte aan presentaties door diverse kennispartijen - ingenieurs- en adviesbureaus, kennisinstellingen, opleiders en specifieke leveranciers gericht op klimaat, delta en energie - om u als bezoeker kennis te laten maken met oplossingen en te adviseren.

Fitterijdemonstratie
In 2019 werden voor het eerst fitterijdemonstraties gegeven tijdens Aqua Nederland Vakbeurs, in samenwerking met KNW Waternetwerk, Waternet en Waterbedrijf Groningen. Dit is met zeer veel enthousiasme ontvangen, waardoor in komende jaren opnieuw fitterijteams naar de vakbeurs zullen afreizen.

Informatie
Aqua Nederland Vakbeurs en RioleringsVakdagen


Meer Watersector events