Colors: Orange Color

Veel organisaties zijn bezig met lange termijn asset planning (LTAP). Op 21 maart delen we ervaringen van oa Hoogheemraadschap van Delfland en Waterschap de Dommel tijdens een OWNH bijeenkomst in Vlaardingen.

Interactieve KNW middag over internationale partnerschappen als WaterWorX en de Blue Deal. Wat zijn de ervaringen met deze partnerschappen, en de mogelijkheden voor andere (markt)partijen om hierbij aan te haken? - donderdag 7 maart in Amersfoort.

KNW Vrouwen Waternetwerk organiseert een debat nav de Waterschapverkiezingen 2019, met oa een keynote door Tanja Klip, dijkgraaf ws Vallei en Veluwe - donderdagmiddag 21 februari 2019 in Apeldoorn.

The AIWW Conference 2019 will be focused on four key themes related to Circular Water Economy & Climate Change Adaptation. The call for content is now open. Contribute to the program, and submit your proposal for an abstract, workshop, case or solution before 29 March 2019.

Dé Risicodialoog voor klimaatadaptatie bestaat niet, dus de verwachting is ook dat Dé aanpak niet bestaat. Wat kunnen we leren van succesvolle maatwerkprojecten, wat zijn hun sleutels tot succes? Symposium 23 mei 2019 - save the date.

Het KNW Mentorprogramma start een nieuwe groep, met een Kick-off bijeenkomst op 6 maart. Ben jij op zoek naar een mentor? Of wil je mentor worden? Doe ook mee en meld je nu aan.

Het rivierengebied is sterk in ontwikkeling, met een aantal belangrijke opgaven. Met de 'Smart Rivers' aanpak worden systeemeigen ontwerpen gemaakt die afgestemd zijn op het DNA van de rivier. Meer weten? Doe mee aan de Masterclass, april-oktober 2019

Hoe inspecteer je 360 km leiding die niet uit bedrijf mag? En wat hebben geleerd van de explosie bij rwzi Raalte in 2012? lees verder voor presentaties van de KIR Praktijkmiddag op 24 januari in Zwolle.

Kom ook flexwerken met Jong KNW en Jong Waternet, met (nieuwjaars)borrel op vrijdag 1 februari 2019 in Amsterdam.

Studiereis 9-11 april 2019 naar pompenfabriek Hidrostal in Zwitserland, inclusief bezoek aan een waterkrachtcentrale waar de pompen in bedrijf zijn. Inschrijven uiterlijk 31 januari, nog slechts enkele plaatsen beschikbaar.

logo KNW10

(advertentie)

Wij maken gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als je onze site bezoekt, ga je akkoord met het gebruik hiervan.      Ik snap het

Welkom op de nieuwe site van H2O/KNW!

Wil je een rondleiding of ga je liever gelijk aan de slag?

Neem een rondleiding      Ga gelijk aan de slag