Colors: Orange Color

0
0
0
s2smodern

Jong KNW organiseerde op 7 april de 1e Water Pubquiz. Wie heeft de meeste waterkennis in huis? Het werd een spannende strijd, en die smaakt naar meer. Lees verder voor de winnaars, en doe over drie maanden mee met de volgende Water Pubquiz!

0
0
0
s2smodern

De Waterschappen zijn partner in het Deltaplan Biodiversiteitsherstel. Wat betekent dat in de praktijk voor het beheer- en onderhoudswerk? Terugblik op het CoP Webinar 'Beheer & Onderhoud "met" Biodiversteit' op dinsdag 6 april, waarin we handreikingen en ervaringen deelden.

0
0
0
s2smodern

De AIWW-community organiseert een serie Water Solutions webinars in de aanloop naar de AIWW Summit 2021 in november. Webinar #2 over nieuwe ontwikkelingen rond 'Reuse, Recycle and Recover' wordt gehouden op vrijdagmiddag 30 april 2021.

0
0
0
s2smodern

KNW WaterPodcast #8 | In gesprek met Roderik van de Wal, hoogleraar 'Sea Level Change and Coastal Impact'. Podcast serie door Ide Opdam en Dave van Balkum (Jong KNW), met elke maand een nieuwe aflevering over een actueel waterthema.

0
0
0
s2smodern

Topvrouwen Marike Bonhof (CFO Vitens) en Mariël Middendorp (secretaris-directeur hoogheemraadschap van Rijnland) delen hun ervaringen over vrouwen in de waterwereld. Is er verschil tusen de waterschappen en de advieswereld? Hoe belangrijk is het dat we oog hebben voor het aandeel vrouwen? Online bijeenkomst KNW Vrouwen Waternetwerk, op dinsdag 18 mei 2021 van 15:30-17:00 uur.

0
0
0
s2smodern

WaterWebinar over digitale transformatie, met ervaringen en strategieën vanuit verschillende rollen: directie, programmaleiding en organisatie. Waarom is digitaal transformeren zo lastig? Webinar door KNW Themagroep Water en IT op 18 maart 2021 - zie terugblik en presentaties.

0
0
0
s2smodern

De AIWW-community organiseert een serie Water Solutions webinars in de aanloop naar de AIWW Summit 2021 in november. Op 26 maart was de start, met Webinar ‘Water Solutions #1 - Clean Water and Ecosystem Restoration’ met oa de case van de 'Drinkable Rivers'.

0
0
0
s2smodern

KNW Waternetwerk reikt ook dit najaar de MBO-prijs uit (MBO3 en MBO4 studenten) en de Scriptieprijs (HBO en WO studenten). Volg jij een 'water'opleiding, en schrijf jij dit jaar jouw eindopdracht of scriptie? Lees het reglement voor de spelregels, en doe mee! De inschrijving voor 2021 is al geopend.

0
0
0
s2smodern

Ondanks dat Aqua Nederland Vakbeurs en de RioleringsVakdagen dit jaar geen doorgang vinden, biedt Watervacatures.nl toch de mogelijkheid om watervacatures extra te promoten. In februari en maart kunt u gebruik maken een speciale aanbieding ism de beurs, om uw vacature(s) met flinke korting onder de aandacht te brengen.

0
0
0
s2smodern

Platform WOW reikt in 2021 opnieuw de Samenwerkingsprijs uit. "Als beheerders van de wegen, vaarwegen en het water zouden we zonder samenwerking niet ver komen." Mooie en inspirerende samenwerkingsprojecten in de weg- en waterbouw, die door hun wil en durf inhoudelijke vernieuwing mogelijk maken, komen voor de prijs in aanmerking. Verdient jouw samenwerking een prijs?

0
0
0
s2smodern

"Transities maak je samen", dat is een van de lessen uit het 1e WaterWebinar 'Vorm geven aan transities' waarin we oa werden bijgepraat over interne en externe watertransities bij Waterbedrijf Groningen, en bevindingen uit onderzoek naar effectiever waterkwalitietsbeheer. Lees verder voor terugblik en presentaties.

0
0
0
s2smodern

'International Workshop and Intergenerational Dialogue' door Wetskills en het Blue Deal programma in Zuid Afrika. Volg het event online, met een Blue Deal workshop, de finale van W@tskills-South Africa en #Wetskills10Years jubileum mmv oud-deelnemers - dinsdag 9 maart 2021.