Colors: Orange Color

0
0
0
s2smodern

Webinar over ambities, business case en wet- en regelgeving rond de terugwinning van nutriënten uit de afvalwaterketen, mmv drie sprekers vanuit de Energie- en Grondstoffenfabriek en AquaMinerals. Dit is webinar 2 in de cyclus 'Water in de circulaire economie', op donderdag 4 juni 2020 van 16-17 uur.

0
0
0
s2smodern

Het Bouw Informatie Model (BIM) wordt gebruikt in de ontwerpfase van complexe projecten. Is het model ook bruikbaar in de exploitatiefase? En wat zou dat opleveren? We delen ideeën en voorbeelden tijdens een webinar op donderdagmiddag 11 juni 2020.

0
0
0
s2smodern

KNW Waternetwerk reikt ook in 2020 de Waternetwerk Scriptieprijzen uit. Studenten die in studiejaar 2019/2020 hun afstudeerscriptie (Bachelor of Master) schrijven over een wateronderwerp, kunnen meedoen en hun scriptie insturen voor 1 augustus. De prijzen worden uitgereikt tijdens het KNW Najaarscongres in november.

0
0
0
s2smodern

Webinar-cyclus 'Water in de circulaire economie' startte donderdagmiddag 14 mei met een introductie door drie sprekers vanuit STOWA, KWR en Waterschap Aa en Maas. Wat zijn de uitdagingen waar we voor staan? Kijk nu de video terug, en meld je aan voor het vervolg.

0
0
0
s2smodern

De Aquathermie viewer van STOWA brengt per waterlichaam of rioolwaterzuivering in kaart hoeveel GigaJoule warmte deze kan leveren. Hoe kun je deze viewer gebruiken? en hoe zijn de data tot stand gekomen? Webinar op donderdag 28 mei 2020 van 14-15 uur.

0
0
0
s2smodern

De belangstelling voor het winnen van warmte uit oppervlaktewater groeit sterk. Het concept-vergunningenkader voor aquathermie dat momenteel wordt uitgewerkt, zal tijdens het webinar worden gepresenteerd en besproken. Webinar Koudelozingen, door STOWA en Rijkswaterstaat op donderdag 14 mei van 9-12 uur.

0
0
0
s2smodern

Het Nationaal Watertraineeship gaat drie trainees in de watersector volgen en hun ervaringen wekelijks delen via social media, om starters zo sneller aan een baan te helpen ondanks de coronacrisis. Ben jij ook starter? Of kun jij deze trainees op weg helpen? Volg #WaterTraineeVanStart en doe mee.

0
0
0
s2smodern

De nieuwe KNW Werkgroep Transitievaardigheden gaat waterprofessionals en hun organisaties ondersteunen bij transities in het waterbeheer, door kennis, ervaringen en voorbeelden te delen.

0
0
0
s2smodern

Het European Junior Water Programme biedt jonge waterprofessionals een tweejarig programma voor samenwerking, co-creatie en netwerken in Europees water management. In het najaar start een nieuwe groep, de aanmelding is nu geopend.

0
0
0
s2smodern

PAOTM heeft verschillende cursussen uitgesteld, en biedt andere aan als online cursus. Nieuwe cursussen zijn o.a. 'Integraal Riviermanagement', 'Circulair Bouwen' en 'Neerslaginformatie voor berekenen van wateroverlast'. Maar ook cursussen als 'De menselijke factor in de watersector' en 'Python voor ingenieurs' worden binnenkort weer aangeboden.