Colors: Orange Color

0
0
0
s2smodern

KNW reikt in het najaar de Waternetwerk MBO-prijs uit. Deze nieuwe prijs is ingesteld om meer aandacht te vragen voor MBO-opleidingen en werk in de watersector, en de belangrijke koppeling tussen onderwijs en praktijk. En natuurlijk om MBO-studenten in het zonnetje te zetten. Inzending van eindopdrachten kan tot 1 oktober 2020 - zegt het voort!

0
0
0
s2smodern

KNW Paneldiscussie tijdens Aqua Nederland Digitaal: Werken in een veranderende markt - Wat betekent dat voor jou als waterprofessional? Waar liggen kansen? Bekijk nu de 30-minuten video met reacties vanuit verschillende invalshoeken.

0
0
0
s2smodern

Webinar over hergebruik van water, waterverdeling, en de noodzaak van samenwerking. Onderlinge afstemming is nodig voor een robuuster zoetwatersysteem. Terugblik op webinar 3 in de cyclus 'Water in de circulaire economie'.

0
0
0
s2smodern

Najaar 2021 wordt de volgende AIWW georganiseerd met als thema 'Let's Achieve the Global Goal of a Sustainable Water Environment'. Input voor het programma is nu al welkom. De nieuwe AIWW website bevat tevens een overzicht van andere - online - internationale water events.

0
0
0
s2smodern

KNW Waternetwerk reikt de Waternetwerk Scriptieprijzen 2020 uit tijdens het Najaarscongres in november. Heb jij in studiejaar 2019/2020 je afstudeerscriptie (Bachelor of Master) afgerond? Deelname staat ook open voor internationale studenten die in Nederland een opleiding volgen. Inschrijving is inmiddels gesloten.

0
0
0
s2smodern

Wetskills organiseert dit najaar drie Europese, corona-proof events: in Nederland (Leeuwarden), Denemarken en Hongarije. Voor Wetskills in Leeuwaren zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Meedoen? Event van 13 - 23 september, meld je nu aan.

0
0
0
s2smodern

NWT Nationaal Watertraineeship start een nieuwe campagne #WaterTraineevanStart. In mei hebben drie talenten met deze formule een baan in de watersector gevonden. Vanwege dat succes krijgt de campagne een zomers vervolg, maar dan met vijftien talenten in de schijnwerpers.

0
0
0
s2smodern

WaterCoalitie NL inventariseerde de gevolgen van de COVID-19 maatregelen voor watertechnologiebedrijven. Wat zijn de knelpunten, wat zijn de mogelijkheden? De uitkomsten worden gedeeld tijdens een webinar op woensdag 15 juli van 11:00-12:30 uur.

0
0
0
s2smodern

Op 2 juli 2020 wordt een geheel digitale versie gehouden van Aqua Nederland Vakbeurs. Bezoekers kunnen online rondlopen, netwerken, stands bezoeken en deelnemen aan het kennisprogramma. KNW Waternetwerk is ook aanwezig - donderdag 2 juli vanaf 13:00 uur.

0
0
0
s2smodern

Wetskills organiseert dit najaar drie Europese, corona-proof events: in Nederland (Leeuwarden), Denemarken en Hongarije. De aanmelding van deelnemers en cases is nu geopend. In juli-augustus wordt tevens de eerste 'W@tskills' gehouden, waarin winnende concepten van eerdere events online verder uitgewerkt worden.

0
0
0
s2smodern

KNW Themagroep Water&IT deelde ervaringen met het Bouw Informatie Model (BIM) en het gebruik ervan in de exploitatiefase. Wat zou dat opleveren voor de watersector? Eerste terugblik op het 11 juni webinar mmv Tjeerd Hermsen (Sweco).