Colors: Orange Color

0
0
0
s2smodern

Aqua Nederland Vakbeurs 2020 vindt plaats op 17, 18 & 19 maart in de Evenementenhal Gorinchem. Deze 14e editie wordt wederom georganiseerd in combinatie met de RioleringsVakdagen. Nieuw dit jaar is de Next Level hal, met een uitgebreid aanbod workshops, kennissessies en advies.

0
0
0
s2smodern

De RIONEDdag biedt ook in 2020 weer een mix van verdiepende kennisprogramma’s, intensieve kennistafels, de verkiezing van de innovatie van het jaar en ontmoeting met vakgenoten - RIONEDdag 2020 op donderdag 6 februari in Utrecht.

0
0
0
s2smodern

Hoe zijn de 'gedoogplichten' geregeld in de nieuwe Omgevingswet? KNW Themamiddag ism RWS en WOW, met concrete praktijkvoorbeelden van mogelijkheden en beperkingen bij de inzet van dit juridische instrument in het waterbeheer - donderdag 6 februari 2020 in Utrecht.

0
0
0
s2smodern

Conference 'Environmental Technology for Impact 2020' will cover the latest scientific and business developments in Environmental Technology. ETEI 2020, 3-5 June in Wageningen NL - save the date.

0
0
0
s2smodern

Workshop in Eindhoven: We hebben uitgebreide transportsystemen voor ons drinkwater en afvalwater. Hoe zorgen we dat lekkages en leidingbreuken worden voorkómen en opgelost? Na de succesvolle workshop bij PWN, nu ook bij Brabant Water, op donderdag 12 maart 2020.

0
0
0
s2smodern

Heb je een stresstest gedaan? Dan is het tijd voor de risicodialoog ruimtelijke adaptatie. Ter voorbereiding is er de Routekaart Risicodialoog, en je kunt deelnemen aan een webinar om vragen te stellen en ervaringen te delen. Webinar Voorbereiding Risicodialoog, donderdag 30 januari 2020.

0
0
0
s2smodern

WaterLink2020 heeft als thema 'Let’s Celebrate', met aandacht voor de groei van de internationale watertechnologiesector, én het tienjarig bestaan van Water Alliance. Watertechnologie Symposium, donderdag 16 januari 2020 in Leeuwarden.

0
0
0
s2smodern

'Slim omgaan met wisselvalligheid' is het thema van de 72e Vakantiecursus van de TU Delft, hét nieuwjaarscongres van de watersector, dat dit keer plaatsvindt op vrijdag 10 januari 2020.

0
0
0
s2smodern

The concept of Water Identity was introduced by Young AIWW ambasssador Chrysoula Papacharalampou, connecting different aspects of water and cross-cutting issues. 'It will enable the water professionals community to obtain a broad picture of the ways water may shape a region, a country, a civilisation, everyday practices and customs.' Watch the video's!

0
0
0
s2smodern

Zoek je een klankbord voor vragen over een volgende stap in je loopbaan? Wil je sparren met een ervaren vakgenoot, of met een specialist op een bepaald vakgebied? KNW kan jou matchen met iemand in ons grote netwerk, maak gebruik van die mogelijkheden en stuur ons je vraag.

Wij maken gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als je onze site bezoekt, ga je akkoord met het gebruik hiervan.      Ik snap het