Colors: Orange Color

0
0
0
s2smodern

The concept of Water Identity was introduced by Young AIWW ambasssador Chrysoula Papacharalampou, connecting different aspects of water and cross-cutting issues. 'It will enable the water professionals community to obtain a broad picture of the ways water may shape a region, a country, a civilisation, everyday practices and customs.' Watch the video's!

0
0
0
s2smodern

Terugblik op het geslaagde KNW Najaarscongres 2019, met keynotes door Rogier van der Sande over de Paradigmashift van wateroverlast naar -schaarste, en Jelle Hannema over een nieuwe kijk op onze (drinkwater)voorziening. Lees verder voor presentaties en foto's, een waterblog, een essay en de winnaars van de scriptieprijzen.

0
0
0
s2smodern

Zoek je een klankbord voor vragen over een volgende stap in je loopbaan? Wil je sparren met een ervaren vakgenoot, of met een specialist op een bepaald vakgebied? KNW kan jou matchen met iemand in ons grote netwerk, maak gebruik van die mogelijkheden en stuur ons je vraag!

0
0
0
s2smodern

Workshop in Eindhoven: We hebben uitgebreide transportsystemen voor ons drinkwater en afvalwater. Hoe zorgen we dat lekkages en leidingbreuken worden voorkómen en opgelost? Na de succesvolle workshop bij PWN, nu ook bij Brabant Water, op donderdag 12 maart 2020.

0
0
0
s2smodern

Terugblik - Themadag CoP Beheer en Onderhoud over 'Water in de stad'. Klimaatverandering en andere ontwikkelingen vragen om een nieuwe stedenbouwkundige inrichting, én om afstemming en aanpassingen van beheer en onderhoud. Lees verder voor presentaties met praktijkvoorbeelden, dilemma's en oplossingen.

0
0
0
s2smodern

Winnaars van de KNW Scriptieprijs 2019 zijn Nick van der Voort (Bachelor scriptie) en Ties van der Heijden (Master scriptie). De jury maakte de uitslag bekend tijdens het KNW Najaarscongres, waar de zes genomineerden - vanuit VHL, HU, UT en TUD - hun scriptie presenteerden. Lees verder voor de uitslag en alle vlogs.

0
0
0
s2smodern

'Slim omgaan met wisselvalligheid' is het thema van de 72e Vakantiecursus van de TU Delft, hét nieuwjaarscongres van de watersector, dat dit keer plaatsvindt op vrijdag 10 januari 2020.

0
0
0
s2smodern

Klimaatadaptatie vraagt om een nieuwe aanpak en inzichten over (leeftijds)grenzen heen. Tijdens de 'Klimaatadaptatie Challenge' gaan studenten, young professionals én experts samen aan de slag om creatieve oplossingen te vinden voor concrete vraagstukken. 4 maanden, 3 teams, 1 dag per week. Meedoen? schrijf je nu in!

0
0
0
s2smodern

"One of our biggest challenges is to connect and collaborate across sectors and organisations." 800 Delegates from all over the world came to the AIWW Conference on 4 and 5 November 2019, an important event in the global water calendar. “Water is the most precious resource of our planet. It is a non-negotiable right for every human being.”

0
0
0
s2smodern

Toolbox Klimaatbestendige Stad is een ontwerptool die de effecten op droogte, wateroverlast en hitte inzichtelijk maakt, bij herontwikkeling en maatregelen in de gebouwde omgeving. Ontdek hoe je deze tool gebruikt, individueel of in interactieve bijeenkomsten, tijdens een van de regionale trainingsdagen in december en januari.

0
0
0
s2smodern

Wie wint de Waternetwerk Scriptieprijs 2019? Tijdens het KNW Najaarscongres op vrijdag 29 november zullen de genomineerden - vanuit VHL, HU, UT en TUD - hun scriptie presenteren en maakt de jury de winnaars bekend. Lees verder en bekijk alvast hun vlogs.

Wij maken gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als je onze site bezoekt, ga je akkoord met het gebruik hiervan.      Ik snap het