logo

KNW Lidmaatschap

"KNW Waternetwerk verbindt waterprofessionals in een uniek platform"

Word ook lid

Nieuws van KNW

 • Themamiddag: Opwaarderen effluent

  Themamiddag voor vakspecialisten - Gezuiverd effluent van rwzi’s wordt steeds vaker opgewaardeerd tot industrie- of proceswater. Tijdens deze themamiddag horen we over verschillende praktijkvoorbeelden, en delen we ervaringen over wat dit betekent voor jou als operator. Kennis in Praktijk, met excursie, op donderdag 16 maart in Emmen.

 • Sparren over je werk?

  Zoek je een klankbord voor vragen over een volgende stap in je loopbaan? Wil je sparren met een ervaren vakgenoot, of met een specialist op een bepaald vakgebied? KNW kan jou matchen met iemand in ons grote netwerk! Maak gebruik van die mogelijkheden en stuur ons je vraag.

 • Circulaire Watertechnologie: Terug naar de bron

  KNW Themagroep Circulaire Watertechnologie organiseert een Symposium 'Terug naar de bron'. Betere kwaliteit effluent - belangrijk voor hergebruik en het milieu - begint bij betere kwaliteit influent. Want wat er niet in zit, hoeft er niet uit. We richten ons specifiek op problematische nieuwe stoffen, vergunningen en handhaving.

 • Jongerenvisie Deltaprogramma: geef jouw mening!

  Voor de jongerenvisie op het Deltaprogramma 2024 zijn wij op zoek naar de inzichten/mening van jongeren (jij dus!). Wil je in minder dan 4 minuten een bijdrage leveren aan jouw eigen toekomst? Vul dan nú de vragenlijst in (uiterlijk 26 januari) - en stuur de survey ook door aan medestudenten/kennissen/vrienden in je netwerk.

Meer nieuws van KNW

Aanmelden voor H2O Nieuws
Ontvang twee keer per week het laatste waternieuws in je mailbox!