logo

KNW Lidmaatschap

"KNW Waternetwerk verbindt waterprofessionals in een uniek platform"

Word ook lid

Nieuws van KNW

 • Waternetwerk MBO-prijs & HBO/WO Scriptieprijs 2022

  Passie voor water? en onlangs jouw MBO eindopdracht of HBO/WO scriptie afgerond aan een 'water'opleiding? Stuur hem in voor de Waternetwerk MBO-prijs of de Scriptieprijs! Insturen kan nog tot uiterlijk 1 september 2022, en de prijsuitreiking is tijdens het grote KNW Najaarscongres. Laat je inspireren door de winnaars van vorig jaar, en

  ...
 • KNW voor bedrijven en organisaties

  KNW biedt waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform met volop mogelijkheden voor kennisdelen, inspiratie en ontmoeting. Wist u dat KNW een speciaal lidmaatschap heeft voor bedrijven en organisaties? U leest er alles over op de vernieuwde bedrijven pagina.

 • ‘Climate change is a global challenge’

  Klimaat adaptatie vergt maatwerkoplossingen, wereldwijd. Welke ervaringen van collega’s in andere landen zijn ook bruikbaar in Nederland? Serie webinars door Platform WOW ism KNW en anderen, met op 15 sept: Climate Adaptation & the Use of Data for Robust Watersystems.

 • Onderzoek Grote waternavel

  De Grote waternavel is een invasieve exoot. Door massale groei kunnen watergangen dichtgroeien, waardoor de waterafvoer belemmerd wordt. FLORON doet onderzoek naar de verspreiding van deze woekerende plant, en vraagt ervaringen met beheer en bestrijding te delen via een vragenlijst.

Meer nieuws van KNW

Aanmelden voor H2O Nieuws
Ontvang twee keer per week het laatste waternieuws in je mailbox!