Colors: Orange Color

16th World Conference on Anaerobic Digestion (AD16) - 'Accelerating natural cycles with anaerobic digestion', with knowledge sharing and debates across the multiple disciplines involved, to better understand the engineered digestion systems that allow for recovery of energy and resources - 23-27 June 2019 in Delft.

Details: AD16conference.com | Anaerobic Digestion Conference

0
0
0
s2smodern
Interessant? Deel dit artikel met uw (water)netwerk!
powered by social2s
0
0
0
s2smodern

WaterAlliance Event | Groeien met je bedrijf: Hoe doe je dat, wat kom je tegen, en hoe kun je versnellen? Kennis van oa financiering, marketing en ondernemerschap zijn net zo goed succesfactoren als de technologie zelf - Inspiratie en informatie event, donderdag 27 juni 2019 in Sneek

Details: Wateralliance.nl | WaterLinkNL

0
0
0
s2smodern
0
0
0
s2smodern

Wetskills-Bangladesh 2019 staat in het teken van 'Flood Resilience' tijdens het moesson seizoen en het CORE project voor 'Community Resilience through Rapid Prototyping of Flood Proofing Technologies in Urban Areas' - Wetskills Waterchallenge, 30 juni tot 12 juli 2019 in Bangladesh.

Details: Wetskills-Bangladesh 2019

0
0
0
s2smodern

De Ambassade van de Noordzee laat ons 'luisteren' naar wat de zee ons te vertellen heeft, middels kunst, expedities, lezingen en gesprekken. In de Ambassade krijgen dingen, planten, dieren en mensen in en rond de Noordzee een stem, en wordt onderzocht of de Noordzee een zelfstandig rechtspersoon en politieke gesprekspartner kan zijn. 'Luisteren naar de Noordzee' is een 3-daagse Manifestatie met evenementen van 11-13 juli op diverse locaties in Scheveningen en Den Haag.

Details: Ambassade van de Noordzee

0
0
0
s2smodern

KNW Themagroep Water en Ruimte organiseert een excursie naar de zeewering in Petten, met een kijkje achter de schermen van de Hondsbossche Duinen. Deze laatste Zwakke Schakel van de Nederlandse kust wordt versterkt met zand via 'Building with nature' principes - excursie 16 september 2019.

Details: KNW Excursie Zeewering Petten: Hondsbossche Duinen

0
0
0
s2smodern

Zürich is de 'meest duurzame stad ter wereld' volgens de 2016 ranking van Arcadis. Welke keuzes heeft Zürich gemaakt op thema's als watermanagement en groene infrastructuur? Zwitserse collega's delen hun ervaringen tijdens deze studiereis. Welke ideeën kunnen we mee terug nemen? Studiereis Zürich ism Stadswerk, 18-20 september 2019

Details: Stadswerk.nl | Studiereis Zurich

0
0
0
s2smodern
0
0
0
s2smodern

Green Deal Groene Daken krijgt een vervolg in het Nationaal Daken Plan, met een Werkconferentie ‘Groen reikt blauw de hand - Bouwen aan het dak van de toekomst' op 25 september 2019 bij Waternet in Amsterdam. Nieuwe partners zijn welkom om zich daarbij aan te sluiten.

Details: Werkconferentie Nationaal Daken Plan

0
0
0
s2smodern

Om de klimaatafspraken van Parijs te halen, moet de bouwindustrie in 2050 77% minder CO2 uitstoten dan nu gebeurt. Hoe kunnen wij als waterbouwsector bijdragen aan deze enorme opgave? Hoe kunnen wij 'circulair denken' nog meer meenemen in aanbesteding, ontwerp, beheer en onderhoud? En tot wat voor projecten leidt dit? Waterbouwdag met aansprekende projecten over ontwikkelingen in onze sector - donderdag 3 oktober 2019 in de Jaarbeurs, Utrecht.

Details: Waterbouwdag 2019

0
0
0
s2smodern

De Omgevingswet komt dichterbij. In oktober zitten we ruim een jaar voor de inwerkingtreding van de wet. Met de recente publicatie van de Omgevingsregeling staat het wettelijk stelsel een heel eind in de steigers. Op het programma van de Dag van de Omgevingswet 2019 staat oa de implementatie en uitvoering van de wet, en de relatie met belangrijke thema’s als energietransitie, klimaatadaptatie en circulaire economie - donderdag 10 oktober 2019 in het Provinciehuis, Utrecht.

Details: VVM | Dag van de Omgevingswet 2019

 

0
0
0
s2smodern
0
0
0
s2smodern
0
0
0
s2smodern

KNW Waternetwerk organiseert iedere twee jaar de Fitterijwedstrijden tijdens de Aquatech Vakbeurs en de Amsterdam International Water Week. In 2019 vinden deze spectaculaire Fitterijwedstrijden plaats van 5-8 november in de RAI in Amsterdam.

Zie Fitterijwedstrijden voor informatie en foto’s van eerdere events

0
0
0
s2smodern
0
0
0
s2smodern
0
0
0
s2smodern

Wij maken gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als je onze site bezoekt, ga je akkoord met het gebruik hiervan.      Ik snap het