0
0
0
s2sdefault

Online debat over de samenwerking tussen markt en overheid bij het verder brengen van infra innovaties, mmv het Innovatie Atelier, een samenwerkinginitiatief van infra-ondernemers, ingenieursbureaus en opdrachtgevers in het noorden van het land. Platform WOW Innovatiedebat op dinsdag 15 juni 2021 van 15:00-16:00 uur.

Details: Platform WOW | Innovatiedebat: Samenwerking tussen markt en overheid


logo

KNW Lidmaatschap

"KNW Waternetwerk verbindt waterprofessionals in een uniek platform"

Word ook lid

Nieuws van KNW

 • Sleutels tot succes bij klimaatadaptatie

  Wat zijn sleutels tot succes bij klimaatadaptatie? Serie over do's en don'ts - bij het proces naar gedragen keuzes, bij meting en beleving van hittestress én bij de uitvoering van maatregelen. Webinars door KNW Themagroep Water & Ruimte op 23 juni, 30 juni en 7 juli 2021 van 16:00-17:00 uur.

 • Podcast | Watertransities

  KNW WaterPodcast #10 | In gesprek met Marloes van der Kamp en Ingrid van den Brink over Watertransities en de uitdagingen in waterkwaliteit en in waterkwantiteit. Volg de WaterPodcasts van Ide Opdam en Dave van Balkum (Jong KNW) met elke maand een nieuwe aflevering over een actueel waterthema.

 • Scriptieprijzen voor MBO, HBO en WO studenten

  KNW reikt ook dit najaar de MBO-prijs uit (MBO3 en MBO4 studenten) en de Scriptieprijs (HBO en WO studenten). Volg jij een 'water'opleiding, en schrijf jij dit jaar jouw eindopdracht of scriptie? Lees het reglement voor de spelregels, en doe mee! De inschrijving voor 2021 sluit op 1 augustus.

 • Circulair slib, een organisch vraagstuk

  Wat is de meest circulaire, maar ook duurzame toepassing voor organisch materiaal in afvalwater? Bodemverbeteraar of nieuwe bouwsteen: we verkennen beide toepassingen tijdens het KNW Webinar 'Circulair slib, een organisch vraagstuk' op donderdag 17 juni 2021.

Meer nieuws van KNW