0
0
0
s2sdefault

Statistische kennis over extreme neerslag is recent, in opdracht van STOWA, geactualiseerd, aangevuld, compleet gemaakt en verwerkt in een aantal belangrijke neerslagproducten die te raadplegen zijn via www.meteobase.nl. Deze PAOTM cursus helpt je in het gebruik van deze nieuwe neerslagstatistiek. De hele range aan recent opgeleverde neerslaginformatie wordt behandeld, de basisstatistiek voor het huidige en toekomstige klimaat. Naast de theoretische achtergronden ga je zelf aan de slag met toepassing van de statistiek door middel van oefeningen. PAOTM Cursus op 9 en 21 september 2021 van 13:00-17:00 uur.

Details: PAOTM | Neerslaginformatie voor berekenen wateroverlast


logo

KNW Lidmaatschap

"KNW Waternetwerk verbindt waterprofessionals in een uniek platform"

Word ook lid

Nieuws van KNW

 • AIWW webinar: Community Engagement

  AIWW webinar met internationale wetenschappers, innovators en deskundigen uit het veld over 'Community Engagement and Inter-sectoral Collaboration', het 4e sub-thema van AIWW Summit 2021. Save the date: webinar op donderdag 9 september 2021 van 12:00-13:15 uur.

 • Inzendingen voor MBO-prijs 2021

  Wie wint dit jaar de Waternetwerk MBO-prijs? De inzendingen van vorig jaar gingen over technische en ecologische onderwerpen, over ontwerpen en onderzoek, van koelwater tot flora en macrofauna. In het najaar wordt de MBO-prijs 2021 uitgereikt, en (eind)opdrachten van MBO3 en MBO4 studenten kunnen nog tot uiterlijk 1 augustus ingestuurd

  ...
 • Samenwerking KNW en het NWT

  KNW en het Nationaal Watertraineeship (NWT) gaan intensiever samenwerken om jongeren een kickstart te geven in de watersector. "Vanuit beide organisaties zien we een grote meerwaarde in ontmoetingen tussen senioren en trainees."

 • Abstracts voor AIWW 2021

  AIWW 2021 van 1-5 november heeft als centraal thema ‘Blue-Green deals with Integrated Solutions'. Abstracts kunnen nu ingestuurd worden, over #1 Clean Water & Ecosystem Restoration; #2 Reuse, Recycle and Recover; en #3 Risk and Resilience. Ook de voorinschrijving is al geopend.

Meer nieuws van KNW