0
0
0
s2sdefault

PAOTM cursus 'Circulaire economie in de drinkwatervoorziening' - Drinkwaterbedrijvenpassen steeds meer principes uit de circulaire economie toe. Restproducten worden hergebruikt als grondstoffen. Thermische energie die aanwezig is in drinkwater wordt tegenwoordig benut, en met de toenemende perioden van droogte wordt steeds meer gekeken hoe water kan worden hergebruikt. Cursus met voorbeelden en interactieve sessies, en het ontwerp van eigen roadmap. PAOTM cursus op 27 en 28 oktober 2021.

Details: PAOTM | Circulaire economie in de drinkwatervoorziening


logo

KNW Lidmaatschap

"KNW Waternetwerk verbindt waterprofessionals in een uniek platform"

Word ook lid

Nieuws van KNW

 • KNW Najaarscongres: Leren van transformeren

  KNW Najaarscongres 2021 biedt een programma vol inspiratie over 'Leren van transformeren' - voor koplopers, vernieuwers en (andere) mogelijkmakers. En veel ruimte voor ontmoeting met collega's. Het KNW Najaarscongres is op vrijdag 26 november 2021 in Breukelen, en je kunt je nú al aanmelden.

 • AIWW 2021: Risks & Resilience (5 nov)

  Vrijdag 5 nov is de slotdag van AIWW 2021, een dag in het teken van Risks & Resilience met oa plenaire keynotes door Bart van den Hurk (Deltares) en Watergezant Henk Ovink. AIWW 2021 biedt een uitgebreid programma rond ‘Blue-Green Deals with Integrated Solutions’, zowel online (1-2 nov) als live in Amsterdam (3-5 nov) bij de

  ...
 • Operators van RWZI’s - met je handen in de circulaire grondstoffen

  RWZI operators hebben steeds vaker als nieuwe, extra taak om ook grondstoffen te produceren en energie op te wekken uit het afvalwater. Wat zijn onze ervaringen daarmee? Interactieve sessie Kennis in Praktijk, online op dinsdag 9 november 2021 vanaf 14:00 uur.

 • Webinars Waterkwaliteit op de kaart 2021

  KNW Themagroep Waterkwaliteit organiseert ook dit jaar een serie webinars. We zetten de Nederlandse KRW-aanpak in Europees perspectief, we bespreken ontwikkelingen in verwijdering van microverontreinigen, ecologische ontwikkelingen in het IJsselmeer gebied, en meer. In de week van 15-19 november dagelijks een webinar van 15:30-17:00

  ...

Meer nieuws van KNW