De Club van Rome publiceerde in 1972 het alarmerende rapport ‘Grenzen aan de groei’. Destijds het mondiale startsein om milieubeleid hoger op de agenda te zetten. In 2022 is dat precies 50 jaar geleden. Wat is sindsdien bereikt? Wat zijn de uitdagingen voor de komende 50 jaar? VVM organiseert hierover in 2022 diverse activiteiten, en zet het thema centraal tijdens de Nationale Milieudag op 14 juni 2022.

Details: VVM | Nationale Milieudag 2022


logo

KNW Lidmaatschap

"KNW Waternetwerk verbindt waterprofessionals in een uniek platform"

Word ook lid

Nieuws van KNW

 • CoP B&O: Circulair werken

  CoP B&O praktijkdag in Brabant. We zijn te gast bij Waterschap de Dommel, waar we voorbeelden en ervaringen delen over circulair werken. Wat kun je bijvoorbeeld met maaisel doen? Uiteraard met veldbezoek, op dinsdag 24 mei 2022 in Oirschot.

 • Waternetwerk Prijs 2022 voor MBO, HBO en WO studenten

  Volg jij een 'water'opleiding, en schrijf jij dit jaar jouw eindopdracht of scriptie? Of ken je een student die dat doet? KNW reikt dit najaar weer de Waternetwerk MBO-prijs uit (MBO-3 en MBO-4 studenten) en de Scriptieprijs (HBO en WO studenten). Laat je inspireren door de winnaars van vorig jaar, en stuur je werkstuk in!

 • Eigentijds Waterbeheer in Rotterdam

  Netwerken met collega's, en tegelijk markante waterprojecten in Rotterdam ontdekken? Ga mee met de fietsexcursie van Jong KNW! Het wordt weer een interessante netwerkmiddag en -borrel, ism HHSK en Gemeente Rotterdam, op woensdag 15 juni 2022 vanaf 13:00 uur.

 • Studiereis Ruhrgebied, Nordrhein-Westfalen

  Stadswerk organiseert ism KNW en andere organisaties een driedaagse studiereis (12-14 okt 2022) naar Nordrhein-Westfalen - van Ruhrgebied tot Rheinische Revier - gericht op water- en klimaat-vraagstukken in Duitsland. Gevarieerd programma met veel kennisuitwisseling in een multidisciplinair reisgezelschap. Deelname met korting voor

  ...

Meer nieuws van KNW

Aanmelden voor H2O Nieuws
Ontvang twee keer per week het laatste waternieuws in je mailbox!