Jaarcongres Relevant 2023: Veilige en gezonde energietransitie - Kennis- en inspiratiedag over externe veiligheid, met actuele vraagstukken zoals waterstof in de energietransitie en omgevingsveiligheid in de nieuwe Omgevingswet. Congres georganiseerd door VVM, Relevant netwerk en partnerorganisaties, op dinsdag 28 maart 2023 van 9:00-17:00 uur in Zwolle.

Details: VVM | Jaarcongres Relevant 2023


logo

KNW Lidmaatschap

"KNW Waternetwerk verbindt waterprofessionals in een uniek platform"

Word ook lid

Nieuws van KNW

 • Watertechnologie: Terug naar de bron, schoner influent

  KNW Watertechnologie Symposium 'Terug naar de bron' - We richten ons specifiek op problematische nieuwe stoffen, incl. vergunningen, handhaving en technologische ontwikkelingen. Hoe zorgen we voor schoner influent? Want stoffen die er niet in zitten, hoeven we er ook niet uit te halen. Symposium op donderdag 20 april in Amsterdam.

 • AQUA NL: Geslaagde MBO-studentendag

  AQUA Nederland Vakbeurs 2023 - De MBO-studentendag die donderdag werd georganiseerd op de Aqua NL Vakbeurs in Gorinchem was weer een groot succes. Veel enthousiaste MBO-studenten kwamen een kijkje nemen bij toekomstige werkgevers voor een baan in de watersector. En zegt het voort: binnenkort kunnen eindopdrachten weer ingestuurd worden voor de Waternetwerk MBO-prijs.

 • Voorjaarscongres 2023: Van Denken naar Doen!

  Tijdens het KNW Voorjaarscongres 2023 zoeken we de verbinding tussen Denkers & Doeners, en koppelkansen tussen mensen en processen om ideeën te realiseren. Met oa een keynote door Anky Spanjers: hoe werkt Vitens mbv 'Panorama Waterland' aan de transitie naar een duurzame watervoorziening? Van Denken naar Doen! Kom ook en deel jouw inspiratie; vrijdag 21 april in Amersfoort.

 • Kennis in Praktijk: Opwaarderen effluent

  Terugblik |  Gezuiverd effluent van rwzi’s wordt steeds vaker opgewaardeerd tot industrie- of proceswater. Tijdens deze Themamiddag voor vakspecialisten bespraken we praktijkvoorbeelden en technologische uitdagingen, bij oa Wildlands Emmen, de Ultrapuur Waterfrabriek, en industriewater in Terneuzen en Kruiningen. We deelden ervaringen en kregen natuurlijk ook een rondleiding - zie

  ...

Meer nieuws van KNW

Aanmelden voor H2O Nieuws
Ontvang twee keer per week het laatste waternieuws in je mailbox!