Hoe kun je als waterprofessional bijdragen aan de grote maatschappelijke opgaven - klimaatadapatie, energietransitie - en waar zie jij kansen voor verbinding? "Koppelkansen kennen technische, financiële en sociale kanten. De uitdaging zit in governance en timing, en start al bij de probleemdefinitie." Kom voor kennisdelen en inspiratie naar het KNW Najaarscongres, vrijdag 25 november 2022 in Rotterdam.

Details: KNW Najaarscongres | Koppelkansen Klimaatadaptatie & Energietransitie


logo

KNW Lidmaatschap

"KNW Waternetwerk verbindt waterprofessionals in een uniek platform"

Word ook lid

Nieuws van KNW

 • CoP B&O: Onderhoud tijdens een watercrisis

  CoP Beheer & Onderhoud van het watersysteem brengt expertise vanuit ecologen, hydrologen en B&O samen. 'Met kruisbestuiving en kennisuitwisseling komen we tot goede keuzes voor de inrichting van beheer en onderhoud.' CoP B&O organiseert een webinar specifiek gericht op 'Onderhoud tijdens een watercrisis', op dinsdag 15

  ...
 • Koppelkansen Klimaatadaptatie & Energietransitie

  KNW Najaarscongres 2022 - Hoe kun je als waterprofessional bijdragen aan grote maatschappelijke opgaven als klimaatadapatie, circulariteit en energietransitie? Hoe vinden we #deblauwedraad ? Kom ook, laat je inspireren en deel jouw ervaringen op vrijdag 25 november 2022 in Rotterdam (met najaars-actie voor nieuwe leden).

 • Wetskills Water Challenges

  Wetskills organiseerde onlangs Water Challenges in de Palestijnse gebieden en Zuid Afrika; out-of-the-box events voor internationale teams van studenten en young professionals, met cases uit een groot netwerk van partner organisaties. In november volgen events in India en Egypte. Meedoen? Of heeft jouw organisatie een interessante case?

  ...
 • AIWW webinar: Aquathermie en Europese energievoorziening

  AIWW webinar Aquathermie - Welke bijdrage kan Aquathermie leveren aan de Europese energievoorziening via warmte- en koude-levering aan gebouwen? En wat kan de rol zijn van de diverse stakeholders, of wellicht een EU-kennisnetwerk? AIWW Webinar op donderdag 3 november 2022 van 13:30-15:00 uur.

Meer nieuws van KNW

Aanmelden voor H2O Nieuws
Ontvang twee keer per week het laatste waternieuws in je mailbox!