0
0
0
s2sdefault

Kennisdag 2021 voor de Deltaprogramma’s 'Zoetwater' en 'Ruimtelijke Adaptatie' over de uitdaging om zoetwateropgaven en ruimtelijke adaptatie met elkaar te verbinden. Een zoektocht naar raakvlakken en kennisvragen voor klimaatadaptief land- en watergebruik, op donderdag 10 februari 2022 (oorspronkelijke datum was 14 okt 2021)

Details: Klimaatadaptatie Nederland | Kennisdag Zoetwater en Ruimtelijke Adaptatie


logo

KNW Lidmaatschap

"KNW Waternetwerk verbindt waterprofessionals in een uniek platform"

Word ook lid

Nieuws van KNW

 • Webinars Waterkwaliteit op de kaart 2021

  KNW Themagroep Waterkwaliteit organiseerde ook dit jaar een serie WOK Webinars. We zetten de Nederlandse KRW-aanpak in Europees perspectief, werden bijgepraat over ecologische ontwikkelingen in het IJsselmeergbied, discussieerden over tools voor landbouwmaatregelen, oplossingen voor verantwoord wildzwemmen, en meer. Lees verder voor de

  ...
 • W@tskills-India en Wetskills-Dubai

  Na een geslaagd Wetskills-NL event tijdens de AIWW in Amsterdam loopt nu een online W@tskills-India event. De finale is donderdag 2 dec (9:30 CET); login om het webinar met alle presentaties te volgen. Het volgende event is Wetskills-United Arab Emirates (Dubai) van 5-17 jan 2022; er is nog ruimte voor enkele deelnemers en cases.

 • Diversiteit & Inclusie in de Watersector

  'Een diverse organisatie is adaptiever en kan beter kan inspelen op toekomstige ontwikkelingen'. Hoe zorg je daarin voor effectieve communicatie? En wat kan de rol zijn van 'Affinity Groups'? Tijdens de 2e lunchsessie Diversiteit & Inclusie delen Onur Sahin (UU) en Maureen Schoonheyt (Arcadis) hun inzichten en inspiratie; woensdag 1

  ...
 • Winnaars MBO-prijs 2021

  De Waternetwerk MBO-prijs 2021 is gewonnen door Eva Maus (Aeres Almere). De 2e prijs is voor Gino Franssen (Aeres Almere), de 3e prijs ging naar Kevin Engelbracht (Nova College/MyTec), met een extra 4e prijs voor Pascal Lips (Koning Willem 1 College). Gefeliciteerd! Lees verder voor hun vlogs en posters.

Meer nieuws van KNW