Gezamenlijke Themadag van CoP Beheer & Onderhoud en CoP Beken & Rivieren - Veel watergangen worden heringericht om o.a. KRW-doelen te halen. Hoe kan het ontwerp rekening houden met toekomstig B&O? En hoe kunnen we met B&O bijdragen aan bereiken van het streefbeeld? Themadag met excursie, en voorbeelden uit hoog en laag Nederland, op dinsdag 6 juni 2023 van 10:00 - 16:00 uur in omgeving Zwolle.

Details: Themadag 'Herinrichting watergangen: van ontwikkeling naar eindbeeld'


logo

KNW Lidmaatschap

"KNW Waternetwerk verbindt waterprofessionals in een uniek platform"

Word ook lid

Nieuws van KNW

 • Excursie Klimaatadaptief bedrijventerrein

  Op bedrijventerrein Euvelgunne in Groningen zijn klimaatadaptieve maatregelen gerealiseerd die een interessant voorbeeld zijn voor andere bedrijven en bedrijventerreinen. Hoe is dat aangepakt, en wat is de impact op oa waterbeheer, verkoeling en werkklimaat? KNW Excursie met presentaties mmv Projectgroep Euvelgunne, gemeente Groningen en de Hanze Hogeschool, op donderdag 8 juni 2023.

 • Niet vinken maar vonken, elk talent telt

  'Eigentijds werkgeverschap is inclusief, met oog voor diversiteit en gelijkwaardigheid van medewerkers, elk talent telt.' Dat was een van de conclusies tijdens de Platformdag van Platform OR'en Waterbedrijven, met bijdragen van oa Monique Bekkenutte en Margot Kwee namens KNW en Coalitie DIG. 'Profileer je als watersector nog beter als een duurzame sector.'

 • Inspiratiesessie: Weerbare watersector, vanuit mensen bekeken

  Coalitie DIG en KNW Vrouwen Waternetwerk - Diversiteit en inclusie, begrippen die we steeds vaker tegenkomen. Maar hoe werkt dat op de (water)werkvloer? Wat herken je hiervan in jouw eigen organisatie? Inspiratiesessie met positieve voorbeelden, reflectie en discussietafels; donderdag 22 juni vanaf 15:00 uur in Delft.

 • Herinrichting watergangen: van ontwikkeling naar eindbeeld

  Themadag CoP Beheer & Onderhoud en CoP Beken & Rivieren - Veel watergangen worden heringericht om o.a. KRW-doelen te halen. Hoe kan het ontwerp rekening houden met toekomstig B&O? En hoe kunnen we met B&O bijdragen aan het bereiken van het streefbeeld? Themadag met veldbezoek en voorbeelden uit hoog en laag Nederland, op dinsdag 6 juni in omgeving Zwolle; zie programma

  ...

Meer nieuws van KNW