Eindsymposium POP3 project Waterhouderij Walcheren - Op Walcheren is door intensieve samenwerking tussen 7 agrariërs, Waterschap Scheldestromen en Provincie Zeeland bereikt dat de gevolgen van de droogte van de afgelopen jaren grotendeels zijn voorkomen. In dit eindsymposium worden de lessen uit het project gedeeld, met kennissessies en een veldexcursie met een doorkijk naar een robuuster klimaatbestendiger watersysteem en -beheer. Waterhouderij Symposium op maandag 4 juli 2022 in Serooskerken, Walcheren.

Details: Waterhouderij


logo

KNW Lidmaatschap

"KNW Waternetwerk verbindt waterprofessionals in een uniek platform"

Word ook lid

Nieuws van KNW

 • Inclusie ‘Best Practices’

  Hoe werk jij aan inclusie in jouw organisatie? Coalitie Diversiteit, Inclusie en Gelijkwaardigheid (DIG) in de watersector houdt op dinsdag 5 juli 2022 weer een online inspiratiesessie. We worden bijgepraat over Inclusie ‘Best Practices’ van Evides Waterbedrijf, en delen ook onze eigen voorbeelden. Doe ook mee, en laat je inspireren.

 • UN 2023 Water Conference

  De UN 2023 Water Conference wordt gehouden van 22-24 maart in New York. Thema's worden uitgewerkt in de Stakeholder Meeting in november 2022. Organisaties - oa NGOs, CSOs, onderzoeksinstituten - kunnen nú een accreditatie aanvragen voor deelname aan beide events (tot 15 juli).

 • Lettinga 2022 Award voor het COACE project

  De Lettinga Award 2022 is uitgereikt aan Dr. Rhiannon Chalmers-Brown voor het COACE project - An innovative system for closing carbon cycles - in de staalindustrie. "A deeper understanding of the bacteria populations and fermentation processes could lead to more efficient bioreactors, and a better carbon capture and utilization", aldus

  ...
 • Studiereis Ruhrgebied, Nordrhein-Westfalen

  Voor de Najaars-Studiereis gaan we naar het Ruhrgebied, op zoek naar de Duitse aanpak van water- en klimaat-vraagstukken. Op het programma oa vergroening van de stedelijke omgeving, toekomstbestendig waterbeheer en storm-management, en participatie van inwoners bij stads- en gebiedsontwikkeling. Organisatie: Stadswerk ism KNW en andere

  ...

Meer nieuws van KNW

Aanmelden voor H2O Nieuws
Ontvang twee keer per week het laatste waternieuws in je mailbox!