Colors: Orange Color

Nav de Waterschapsverkiezingen organiseert het KNW Vrouwen Waternetwerk een debat met vrouwelijke waterschapsbestuurders en -lijsttrekkers. Wat is de meerwaarde van een goede vertegenwoordiging vanuit de samenleving? - donderdag 21 februari bij Waterschap Vallei en Veluwe in Apeldoorn.

Details: KNW Debat - Vrouwen in Waterschapsbesturen

0
0
0
s2smodern
Interessant? Deel dit artikel met uw (water)netwerk!
powered by social2s

Eindsymposium van het praktijkgericht onderzoek Vitale Infrastructuur in de Veerkrachtige Delta door HZ University of Applied Sciences in Middelburg, met lezingen over de regionale energietransitie, de impact van klimaatverandering, en de effecten op waterveiligheid en ruimtegebruik in Zeeland.

Details: Symposium Vitale Infrastructuur in de Veerkrachtige Delta

0
0
0
s2smodern

Zwaan-kleef-aan: Interactieve bijeenkomst over internationale partnerschappen zoals het WaterWorX programma, en de samenwerking tussen VEI (Vitens Evides International) en drinkwaterbedrijf Da Nang in Vietnam. Wat zijn mogelijkheden voor (markt)partijen om daarbij aan te haken? - donderdag 7 maart 2019 in Amersfoort

Details: Zwaan-kleef-aan: Internationale partnerschappen in de watersector

0
0
0
s2smodern
0
0
0
s2smodern

KNW Themagroep Asset Management organiseert een onderweg-naar-huis bijeenkomst over LTAP, een actueel onderwerp voor veel afdelingen van veel organisaties - donderdagmiddag 21 maart 2019 bij Hoogheemraadschap van Delfland, op de AWZI Vlaardingen.

Details: OWNH | Lange termijn asset plannning

0
0
0
s2smodern

Wat heb je aan slimme distributienetwerken? Hoe duurzaam is je stedelijke waterketen? KWR organiseert tijdens de Vakbeurs Aqua Nederland in Gorinchem het gratis symposium ‘Kennis ontwikkelen voor implementatie in de praktijk’ voor de watersector, netbeheerders, gemeenten, de tuinbouwsector en andere professionals.

Details: KWRwater.nl | Onderzoeksymposium voor de watersector

0
0
0
s2smodern
0
0
0
s2smodern
0
0
0
s2smodern

KNW Themagroep Ruimte en Water organiseert op 8 april een excursie naar de waterkering Petten. Locatie is het informatiecentrum Zand tegen Zand - save the date.

Details: informatie volgt

0
0
0
s2smodern
0
0
0
s2smodern

KNW Voorjaarscongres 2019: Kunstmatige Intelligentie & Jubileum 10 jaar KNW. Vrijdag 10 mei 2019 - save the date.

Details: informatie volgt

0
0
0
s2smodern

Save the date - AquaConSoil 2019, the International Conference on Sustainable Use and Management of Soil, Sediment and Water Resources - will be organized in Antwerpen, on 20 - 24 May 2019.

Organisation: Deltares, in cooperation with a Flemish consortium under the lead of VITO / VLAKWA and OVAM
Details, topics and call for abstracts: AquaConSoil 2019

0
0
0
s2smodern
0
0
0
s2smodern
0
0
0
s2smodern

logo KNW10

(advertentie)

Wij maken gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als je onze site bezoekt, ga je akkoord met het gebruik hiervan.      Ik snap het

Welkom op de nieuwe site van H2O/KNW!

Wil je een rondleiding of ga je liever gelijk aan de slag?

Neem een rondleiding      Ga gelijk aan de slag