0
0
0
s2sdefault

Online Symposium over recente ontwikkelingen en projecten op het gebied van emissies naar het oppervlaktewater. Aan de orde komen onder meer de ontwikkelingen in de EmissieRegistratie, de website met de geregionaliseerde emissies naar lucht, water en bodem van circa 375 verontreinigende stoffen in Nederland. Ook PFAS en het beleid rondom gevaarlijke stoffen staan op het programma. Online Symposium op donderdag 23 september 2021 van 13:30-16:00 uur.

Details: Deltares en STOWA | Emissie Symposium Water 2021


logo

KNW Lidmaatschap

"KNW Waternetwerk verbindt waterprofessionals in een uniek platform"

Word ook lid

Nieuws van KNW

 • Circulair Beheer & Onderhoud in Waterbeheer

  Wat kunnen we doen om het waterbeheer 'Circulair' te maken? We deden inspiratie op tijdens CoP Webinar#2 'Circulair Beheer en Onderhoud' (14 sept) mmv BlueCity en CoCon Damwanden, in de september-serie nav de nieuwe Waterbeheerplannen. Lees verder voor de Terugblik; in deze serie ook: Maaipakketten (7 sept), Innovaties (21 sept) en

  ...
 • Webinar: 'Maatregelen op de kaart' voor betere waterkwaliteit

  H2O-prijs 2020 is toegekend aan het Vakartikel over 'Maatregelen op de kaart', een GIS-tool waarin voor elk landbouwperceel op heldere wijze wordt aangegeven welke maatregelen het meest kansrijk zijn om de emissie van stikstof en fosfaat naar grond- en oppervlaktewater te verminderen. Hoe werkt deze tool, en wat zijn de ervaringen in de

  ...
 • Engaging Social Scientists & Water Professionals

  De SDG Water doelstellingen kunnen niet gehaald worden zonder samenwerking tussen wetenschap en praktijk, tussen techniek en organisatie. Deelnemers aan de Conference on Sociohydrology (6-8 september 2021 in en vanuit Delft) deelden kennis en inzichten vanuit oa water (in)justice en citizen science.

 • Inzendingen voor Waterinnovatieprijs 2021

  Tijdens het Waterinnovatiefestival ‘Het Waterschap van de Toekomst’ in december wordt de Waterinnovatieprijs uitgereikt. Heb jij een vernieuwend, kostenbesparend, groen idee voor de waterschappen, met een verrassende samenwerking? Schrijf je innovatie dan nu in! Inzenden kan tot en met 23 september.

Meer nieuws van KNW