ENVAQUA paneldiscussie ‘De rol van water in de voedselzekerheid’. Interactieve discussie met deskundigen en het publiek aan de hand van een aantal stellingen. Waar liggen de prioriteiten? En de kansen? Deze sessie geeft inzicht in welke aanknopingspunten en oplossingen we op dit moment hebben. Paneldiscussie op donderdag 8 december 2022 van 13:00-16:00 uur in Zwaagdijk.

Details: WaterAlliance | ENVAQUA Paneldiscussie 'De rol van water in de voedselzekerheid'


logo

KNW Lidmaatschap

"KNW Waternetwerk verbindt waterprofessionals in een uniek platform"

Word ook lid

Nieuws van KNW

 • Uitnodiging: KNW Algemene Ledenvergadering

  Het KNW bestuur nodigt alle leden uit voor de Algemene Ledenvergadering op donderdag 8 december 2022, die online wordt gehouden van 16-17 uur. De stukken worden na aanmelding toegestuurd per mail; op de agenda staat o.a. het Jaarplan 2023.

 • Coalitie Blauwe Netten: Duurzame Innovatiedag

  Coalitie Blauwe Netten organiseerde een Duurzame Innovatiedag voor de Drinkwatersector. "Het doel was om de verduurzaming in de sector te versnellen en dat is gelukt: op vijf duurzame innovaties zijn toezeggingen gedaan voor concrete vervolgstappen, voor implementatie bij een of meer drinkwaterbedrijven."

 • Vacatures in water, techniek en GWW

  Kent u Watervacatures.nl al? Watervacatures.nl en samenwerkingspartner InfraJobBoard.nl zijn dé vacaturesites voor de watersector en de grond-, weg- en waterbouw. Speciaal voor Exposanten van de InfraTech 2023 is er nu een aanbieding om -  met korting - hun vacature(s) onder de aandacht te brengen van een groot publiek.

 • VC73: Klaar voor nog meer rampen?

  Het Nieuwjaarscongres voor de NL Watersector, alias de Vakantiecursus, kan in januari 2023 weer georganiseerd worden zoals gebruikelijk, met als centraal thema: 'VC73: Klaar voor nog meer rampen?' De commissie van voorbereiding heet iedereen graag van harte welkom, op vrijdag 13 januari 2023 in Delft.

Meer nieuws van KNW

Aanmelden voor H2O Nieuws
Ontvang twee keer per week het laatste waternieuws in je mailbox!