Om goede keuzes te maken voor het inrichten van Beheer & Onderhoud (wat zijn de goede dingen, en hoe doen we die dingen dan goed) is expertise nodig vanuit ecologen, hydrologen en B&O. CoP B&O brengt de verschillende disciplines bij elkaar voor het uitwisselen van kennis en het bevorderen van kruisbestuiving in waterbeherend Nederland. Wat kun je doen met maaisel? Dit en meer komt aan bod tijdens de CoP B&O themadag 'Circulair werken' op dinsdag 24 mei 2022 in Oirschot.

Details: CoP Beheer & Onderhoud: Themadag Circulair werken


logo

KNW Lidmaatschap

"KNW Waternetwerk verbindt waterprofessionals in een uniek platform"

Word ook lid

Nieuws van KNW

 • Koppelkansen Klimaatadaptatie & Energietransitie

  Tijdens het KNW Najaarscongres 2022 zullen koppelkansen voor klimaatadaptatie en energietransitie centraal staan. Hoe kun je als waterprofessional een rol spelen in het verbinden van opgaven in DPRA werkregio's en RES energieregio's? Welke voorbeelden zijn er al? Het KNW Najaarscongres is op vrijdag 25 november 2022 - save the date!

 • Wetskills Water Challenges

  Wetskills organiseert al sinds 2010 out-of-the-box Water Challenges voor internationale teams van studenten en young professionals, met cases uit een groot netwerk van partner organisaties. Op 25 juni start een nieuwe Challenge in Roemenië, gevolgd door 5 Challenges in aug-sept in verschillende landen. Meedoen? Schrijf je in, er zijn

  ...
 • CoP B&O: Circulair werken

  CoP B&O praktijkdag in Brabant. We zijn te gast bij Waterschap de Dommel, waar we voorbeelden en ervaringen delen over circulair werken. Wat kun je bijvoorbeeld met maaisel doen? Uiteraard met veldbezoek, op dinsdag 24 mei 2022 in Oirschot.

 • Jong KNW & Jonge Veranderaars

  Jong KNW organiseerde op vrijdagmiddag 20 mei in Utrecht een Netwerkevent met de Jonge Veranderaars. Een middag flexwerken, netwerken en afsluitend borrelen, samen met onze collega's in de mobiliteitssector.

Meer nieuws van KNW

Aanmelden voor H2O Nieuws
Ontvang twee keer per week het laatste waternieuws in je mailbox!