RIONEDdag 2023 heeft als centraal thema 'De wijk in!' Als sector stedelijk waterbeheer staan we voor veel uitdagingen, zoals de grote vervangings- en nieuwbouwopgaven, de energietransitie en aanpassingen die nodig zijn vanwege droogte en overtollig water. Vraagstukken met gigantische impact, die vragen om visie, lokale kennis en handelen op wijkniveau. Tijdens de RIONEDdag bespreken we nieuwe perspectieven, gaan we in gesprek met koplopers in ons vakgebied en delen we voorbeeldcases. RIONEDdag 2023 is op donderdag 6 april 2023 in Utrecht.

Details: RIONEDdag 2023: De wijk in!


logo

KNW Lidmaatschap

"KNW Waternetwerk verbindt waterprofessionals in een uniek platform"

Word ook lid

Nieuws van KNW

 • Circulaire Watertechnologie: Terug naar de bron

  KNW Themagroep Circulaire Watertechnologie organiseert een Symposium 'Terug naar de bron'. Betere kwaliteit effluent - belangrijk voor hergebruik en het milieu - begint bij betere kwaliteit influent. Want wat er niet in zit, hoeft er niet uit. We richten ons specifiek op problematische nieuwe stoffen, vergunningen en handhaving;

  ...
 • AQUA Nederland Vakbeurs 2023

  Half maart wordt weer een AQUA Nederland Vakbeurs gehouden, met speciale aandacht voor klimaatadaptieve steden en energieneutrale oplossingen. Er zijn ook dit jaar aparte kennisdagen voor proceswater, waterbeheer, drinkwater en stedelijk water. Save the date: 21, 22 en 23 maart 2023 in Gorinchem.

 • Themamiddag: Opwaarderen effluent

  Themamiddag voor vakspecialisten - Gezuiverd effluent van rwzi’s wordt steeds vaker opgewaardeerd tot industrie- of proceswater. Tijdens deze themamiddag horen we over verschillende praktijkvoorbeelden, en delen we ervaringen over wat dit betekent voor jou als operator. Kennis in Praktijk, met excursie, op donderdag 16 maart in Emmen.

 • Sparren over je werk?

  Zoek je een klankbord voor vragen over een volgende stap in je loopbaan? Wil je sparren met een ervaren vakgenoot, of met een specialist op een bepaald vakgebied? KNW kan jou matchen met iemand in ons grote netwerk! Maak gebruik van die mogelijkheden en stuur ons je vraag.

Meer nieuws van KNW

Aanmelden voor H2O Nieuws
Ontvang twee keer per week het laatste waternieuws in je mailbox!