KNW Voorjaarscongres 2023 zet Denkers & Doeners in de spotlight: we gaan op zoek naar koppelkansen tussen mensen en processen, om samen ideeën te realiseren. Want we zien een golf aan transities op ons af komen, en als we ieder voor zich aan de slag zouden gaan, gaan we het niet redden. Kom jij ook? KNW Voorjaarscongres op vrijdag 21 april 2023 in Amersfoort.

Details: KNW Voorjaarscongres 2023: Denkers & Doeners


logo

KNW Lidmaatschap

"KNW Waternetwerk verbindt waterprofessionals in een uniek platform"

Word ook lid

Nieuws van KNW

 • AQUA NL: Kennisdelen Industriewater, met Wateropleidingen en KNW

  AQUA Nederland Vakbeurs 2023 - In het Watertheater is de dinsdag speciaal gericht op industriewater, met oa een vraaggesprek tussen stakeholders olv Wateropleidingen en KNW: Hoe faciliteren we meer kennisdeling? The Future of Watermanagement, op 21, 22 & 23 maart 2023 in Gorinchem.

 • AQUA NL: Kennissessie Medicijnresten, met Wateropleidingen en KNW

  AQUA Nederland Vakbeurs 2023 - In het Watertheater is de woensdag gericht op de waterschappen. U kunt dan oa deelnemen aan een kennissessie over de Verwijdering van Medicijnresten: Wat is de stand van zaken? Deskundigen van Wateropleidingen en KNW praten ons bij. The Future of Watermanagement, op 21, 22 & 23 maart 2023 in Gorinchem.

 • AQUA NL: Klimaatadaptatie en Samenwerking, met KNW en Adaptatie Atelier

  AQUA Nederland Vakbeurs 2023 - In het Stedelijk Watertheater kunt u op  woensdag oa deelnemen aan een inspiratiesessie door KNW en het Adaptatie Atelier: Klimaatadaptatie en Samenwerking op privaat terrein - Hoe nemen we samen de juiste maatregelen? The Future of Watermanagement, op 21, 22 & 23 maart 2023 in Gorinchem.

 • Kennis in Praktijk: Opwaarderen effluent

  Themamiddag voor vakspecialisten - Gezuiverd effluent van rwzi’s wordt steeds vaker opgewaardeerd tot industrie- of proceswater. Themamiddag met praktijkvoorbeelden en technologische uitdagingen, bij oa Wildlands Emmen, de Ultrapuur Waterfrabriek, en industriewater in Terneuzen en Kruiningen. We deelden ervaringen en kregen natuurlijk ook een rondleiding - zie de terugblik met

  ...

Meer nieuws van KNW

Aanmelden voor H2O Nieuws
Ontvang twee keer per week het laatste waternieuws in je mailbox!