Colors: Orange Color

0
0
0
s2smodern

De Ambassade van de Noordzee onderzoekt hoe een politieke stem gegeven kan worden aan niet-menselijke Noordzee-spelers. Pleidooi voor het Parlement der Dingen, zee-emancipatie en de politieke stem van niet-mensen, om recht te doen aan de échte belangen van de Noordzee. Mensen die onderzoek doen dat aansluit bij het werk van de Ambassade van de Noordzee geven een presentatie over hun werk, in de Tolhuistuin in Amsterdam op woensdag 26 februari 2020.

Details: Ambassade van de Noordzee

0
0
0
s2smodern

Representatives from both the Dutch dairy- and watersector are invited to a workshop with a Turkish delegation, to share knowledge and present innovative approaches towards increasing the water efficiency and resiliency of the dairy industry. Workshop organised by Water Footprint Network, on 11 March 2020 at RVO in The Hague.

Details: Workshop on Water Sustainability of the Turkish Dairy Sector

0
0
0
s2smodern

We hebben uitgebreide transportsystemen voor ons drinkwater en afvalwater. Hoe zorgen we dat lekkages en leidingbreuken worden voorkómen en opgelost? Workshop voor vakspecialisten op donderdag 12 maart 2020 bij Brabant Water in Eindhoven.

Details: Workshop Calamiteiten in persleidingen

0
0
0
s2smodern

Voldoende zoetwater is geen vanzelfsprekendheid meer in de Nederlandse delta. Het beschikbare water beter opslaan en het vervolgens verdelen is dé grote uitdaging waar de waterschappen en hun partners de komende jaren voor staan. Tijdens de Waterschapsdag 2020 staat dit thema centraal, met een interactief programma en Minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) als een van de sprekers - maandagmiddag 16 maart 2020 in Den Haag.

Details: UVW | Waterschapsdag 2020

0
0
0
s2smodern

BRO Basisregistratie Ondergrond en Wageningen Environmental Research organiseren een kennis- en inspiratie-dag. Op het programma o.a. kennissessies over grondwater, booronderzoek en modellen, interactieve sessies over prangende vraagstukken, en voorbeelden van BRO en ondergrond in de praktijk - Praktijkfestival Ondergrond op dinsdag 17 maart 2020 in Amersfoort.

Details: BRO | Praktijkfestival Ondergrond

0
0
0
s2smodern

De 14e editie van Aqua Nederland Vakbeurs wordt georganiseerd op 17-19 maart 2020, wederom in combinatie met de RioleringsVakdagen. Met meer dan 40 sprekers en veel exposanten uit de nationale water- en rioleringsbranche in de Evenementenhal Gorinchem.

Details: Aqua Nederland Vakbeurs 2020 en RioleringsVakdagen